• 瀏覽: 1,179
  • 回覆: 3
[隱藏]
不滿遇害少女父母求助建制
黃絲惡毒留言罵「報應」
2019.05.04 21:40 時事

唔需要你嘅同情,但至少唔好落井下石,呢個基本禮貌、道德,黃絲一世都學唔識。快必為阻修訂《修逃犯例》,高調在Facebook發帖表示自己打電話騷擾受害少女父母(請按此重溫)。快必嘅劣行同時誘出黃絲極醜惡嘅一面,有黃絲竟因不滿遇害少女父母求助建制派,在貼文下多踩受害少女父母一腳,說他們有「報應」。


為死者父母增添二度傷害很多黃絲一向冇品。受害少女父母本身已經慘受喪女之痛,然而醜惡黃絲竟一再為死者父母增添二度傷害,有黃絲好難聽咁話,「女死者父母搵得民建聯幫手,我無嘢補充囉......」隨後另有黃絲附和︰「原來『報應』來。」更有黃絲好惡毒咁話,「有咁嘅父母就有咁嘅『後果』。」

這是人話來的嗎?這是向來自詡高水平的黃絲應該吐出的惡言嗎?唔通佢哋通通李真無怡上身?


一單謀財害命案,立場先行
竟口出惡言!無恥下流垃圾

https://hkgpao.com/articles/1001824



回覆 引用 TOP

黃色人如有道德,智慧,就唔會被利用搞佔中,破壞社會秩序,害人不利己。


回覆 引用 TOP

"小黃人"真係香港既敗類


現代中國三大偽:  偽滿州、汪偽、台偽

回覆 引用 TOP

唔係兇殘暴戾、滅絕人性之輩,又點會做黃絲呢?



回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]