• 瀏覽: 3,215
  • 回覆: 16
引用:
原帖由 cch2801 於 2019-7-24 08:06 PM 發表
https://www.facebook.com/834591649886233/posts/2636365909708789/
由第一日開始啲聯署就係老作

玩野.........

我收到風全地球總統匿名聯署比宇宙大王,要求將一衆犯民打靶

乜証都有

可以肯定告訴大家,那些聯署作文又是犯民的一篇文宣,所有用詞寫法同班犯民的模式根本一樣。
好心研究下政府人員的文章行文先至創作吧,做開政府,冇理由寫篇咁嘅文宣廣告式作文,仲要匿名,你話習近平同鄧小平有份聯署都得㗎。
白痴先會信!

低B連登仔傑作🤭

引用:
原帖由 cch2801 於 2019-7-26 12:47 PM 發表
我收到風全地球總統匿名聯署比宇宙大王,要求將一衆犯民打靶
已獲得40億人民聯署。
宇宙大王擇日打班曱甴靶。

引用:
原帖由 cch2801 於 2019-7-24 08:06 PM 發表
https://www.facebook.com/834591649886233/posts/2636365909708789/
小黃人自瀆之作,用黎呃一班盲信嘅人,如果唔係邊有嘢講交差呢?

引用:
原帖由 kfws 於 2019-7-26 01:51 PM 發表

小黃人自瀆之作,用黎呃一班盲信嘅人,如果唔係邊有嘢講交差呢?
佢地對象唔係本地人。
係輔助外國勢力,打擊中國的黑心傳媒。

引用:
原帖由 meateater 於 2019-7-26 01:45 PM 發表

已獲得40億人民聯署。
宇宙大王擇日打班曱甴靶。
宇宙大王已批眾犯民打靶申請!

每一個政府部門都有黃絲,就如就算是元朗原居民中都有黃屍,
問題在,17萬公務員中,佢地先出到幾百個聯署,仲要係匿名唔敢出名,
數字之少真係醜到無朋友,仲要匿名無承擔,又要威又要帶頭盔

打飛機,比我捉到有呢d員工即炒

英國脫歐問題糾纏至今,國民紛紛要求第二次公投,原因:英國首次將前途下放比一群自如為事嘅笨蛋作決定,其他人盲目附和,結果公投過後超過五成人賴皮要求舉行第二次公投!呢個就糸香港嘅寫照,而且結局肯定更慘烈,因為有顔色革命參與其中!相信跟著嘅劇本糸兩邊有人死亡,軍隊出動鎮壓,外資撤離,歐美要求聯合國制裁,貿易禁運香港中國,香港中國雙雙輸曬、顔色革命已經進入下半場,歷史巳經一次又一次重覆,中國只能夠考慮抗爭到底或者壯士斷臂,這.不就是他們的目標嗎!今天烏克蘭就糸明天嘅香港,所有國庫黃金已經系美國聯邦政府金庫,當地女人嫁往他國求取更好生活,老人小孩在困苦中生存,國家成了反俄羅斯橋頭堡,曾經,呢個地方糸俄羅斯黑海艦隊嘅南面出入口,香港也正正糸中國大陸南面......

恥毛婆: 趙大媽一人都分飾幾角,有乜撚野政府部門扮唔到先?

就黎盧偉聰都叫警務處長落台喇,仆街。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]