• 瀏覽: 9,024
  • 回覆: 60
  • 追帖: 1
未看,但一定會看。網絡交流,已經感覺到它的力量。

為何民主教徒那么反感?一個理由;因為作品證明一件事情;世界不是只得美國,而且缺了美國也行。

隨着“美國優先”,這個機制已經啟動!

中國大企業在美國撤資,外國大企業,包括美國也要從美國撤資。

中國將迎來最新的大機會。

自己喜歡看電影, marvel / dc, 占士金馬倫會看, 日本電影會看, 電影節也看.  

暑假睇過爛透功夫聯盟, 我不是藥神都吾差, 當年無極, 黃金甲淨識掟錢宜家咪好D囉.  香港90年代冇爛片咩.  

美國吾係每一套都Rambo, 美國隊長.  內地亦吾係毎一套都係戰狼.  何必因為有色眼鏡限制自己視野/娛樂

引用:
原帖由 daimonster 於 2019-2-12 11:46 發表
自己喜歡看電影, marvel / dc, 占士金馬倫會看, 日本電影會看, 電影節也看.  

暑假睇過爛透功夫聯盟, 我不是藥神都吾差, 當年無極, 黃金甲淨識掟錢宜家咪好D囉.  香港90年代冇爛片咩.  

美國吾係每一套都Rambo, 美國隊長.  內地亦吾係毎一套都係戰狼.  何必因為有色眼鏡限制自己視野/娛樂 ...
謝謝分享!神某看電影不多,你提及的一定要惡補。😍😍😍

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 daimonster 於 2019-2-12 11:46 AM 發表

美國吾係每一套都Rambo, 美國隊長.  內地亦吾係毎一套都係戰狼.  何必因為有色眼鏡限制自己視野/娛樂 ...
你有冇睇過三少爺的劍,卡通 西遊記之大聖歸來,封神榜(古天樂,向左), 西遊記之孫悟空(郭富城 ) 孫悟空大戰紅孩兒 睇完再講啦!
睇正版,番版啲特技一pat 屎,知冇!

引用:
原帖由 七彩睾羊 於 2019-2-13 03:18 AM 發表

你有冇睇過三少爺的劍,卡通 西遊記之大聖歸來,封神榜(古天樂,向左), 西遊記之孫悟空(郭富城 ) 孫悟空大戰紅孩兒 睇完再講啦!
睇正版,番版啲特技一pat 屎,知冇! ...
多謝師兄介紹, 因自己17先開始有機會大陸工作, 師兄介紹既可能只有三少爺(如果係爾東陞果套)睇過, 香港工作忙 , 時間經濟成本都貴, 自己又只會on demand, 入場, 買碟.

好睇過天氣預爆

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-2-12 11:31 AM 發表

為何民主教徒那么反感?一個理由;因為作品證明一件事情;世界不是只得美國,而且缺了美國也行。

中國將迎來最新的大機會。 ...
民主教徒反感就因為同中國有関都係原罪,乜柒都要盲反

引用:
原帖由 daimonster 於 2019-2-13 07:56 AM 發表

多謝師兄介紹, 因自己17先開始有機會大陸工作, 師兄介紹既可能只有三少爺(如果係爾東陞果套)睇過, 香港工作忙 , 時間經濟成本都貴, 自己又只會on demand, 入場, 買碟. ...
我睇之前都有同樣顧慮,睇完更覺之前D特效一劈屎

係國內打支針都擔驚受怕,要走嚟香港打嘅大陸話要救地球喎。

引用:
原帖由 問世間 於 2019-2-13 08:43 發表

我睇之前都有同樣顧慮,睇完更覺之前D特效一劈屎
响手機睇,先申報;唔鍾意睇超越我認知嘅亊,所以一向唔睇科幻片。金鏞咁巴閉都唔接受。

呢套片唔系我杯茶。

不過認同佢講一樣嘢;呢個世界冇咗美國冇問題。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-2-13 10:43 發表
係國內打支針都擔驚受怕,要走嚟香港打嘅大陸話要救地球喎。
人有好多種,不過多數冇腦。

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-2-12 11:31 AM 發表

中國將迎來最新的大機會。 ...
睇影評,好假

若沒有美國, 世界也是在轉

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-2-13 10:47 AM 發表

响手機睇,先申報;唔鍾意睇超越我認知嘅亊,所以一向唔睇科幻片。金鏞咁巴閉都唔接受。

呢套片唔系我杯茶。

不過認同佢講一樣嘢;呢個世界冇咗美國冇問題。 ...
原來神兄都唔睇科幻片?我完全唔明點解有人睇得咁認真?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]