• 瀏覽: 7,748
  • 回覆: 171
民主派保不住否決權, 建制賣港賊將為所欲為, 庫房將被掏空, 香港死得.

熱賣及精選
香港光復日,從此撥開雲霧見青天。
香港選民選擇咗香港未來要走嘅路。
樓主唔係樂見民主咩?
咁仲唔直得高興?

引用:
原帖由 七條輝 於 2018-11-26 18:19 發表

民主派保不住否決權, 建制賣港賊將為所欲為, 庫房將被掏空, 香港死得.
又係呢啲膠帖...

好悶

引用:
原帖由 七條輝 於 2018-11-26 06:19 PM 發表

李呃人已經警告左成個禮拜啦,好很悶呀。

引用:
原帖由 七條輝 於 2018-11-26 06:19 PM 發表

我以為講毒果倒閉, 班妓者失救

回覆 引用 TOP

傻仔搞唔清楚乜野係分組點票
議案分兩種,政府議案只需簡單過半,議員草案先需要分組點票
工程肯定由政府提出,即係同分組點票無關
咁L蠢,唔怪得比反中亂港呃咁耐都未醒

引用:

庫房的錢, 年輕人都未有貢獻, 應該冇話語權

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2018-11-26 06:59 PM 發表

李呃人已經警告左成個禮拜啦,好很悶呀。
李呃人唔係警告,而係呃人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 michaelsh 於 2018-11-26 07:07 PM 發表

庫房的錢, 年輕人都未有貢獻, 應該冇話語權
班廢人唔拎綜援已經可以慳唔小。
可惜事實証明,民主霸街支持者,唔係失業就無業,靠綜援渡日。
庫房關佢地L事

引用:

甘樓主你快d走,唔好留係到。香港甘危險唔適合你。

引用:

有關政府支出嘅議案,反對派係從來未有過否決權 ! 請唔好柒吧。

回覆 引用 TOP

唔通泛民好咩 一撚樣呃九政府錢 騙津貼 又做唔撚到野

回覆 引用 TOP

不會的,有些少經濟常识你會看到

回覆 引用 TOP

引用:

今日係「香港重光紀念日」,
九龍西市民「一人一票」踢走奶美 賣國賊,
還香港兩年清静。

回覆 引用 TOP

終於不用再被李卓人代表,香港不用再被陸沉了。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]