• 瀏覽: 1,258
  • 回覆: 10
引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2018-8-25 11:25 PM 發表
文化大革命真係成功!令到中國人同香港人有分別!
六四事件又可以打死大學生,限制人口
中華文化傳統比共產政權破壞,破舊立新!用殘體字同香港人又有分別!謝
一孩政策,上門捉人去墮胎!又可以限制人口數目
謝謝共產黨,教在我地今生不作中國人!個個高官子女都有外國護照!勁
連中國國家主席個女都去美國讀書,就知中國教育有幾好 ...
咁你食過飲過用過中國野會不得好死

葡萄L好葡萄,
主子連狗糧都冇錢買

咁係共產統治嘅政權好啦!

唔係邊有機會响度見到你不停鳩嗚呢?

你繼續,你越鳩嗚,證明老共越係好嘢!

冇中共,我欣賞唔到香港黃屍嘅鳩嗚,人生就少好多樂趣㗎

引用:
原帖由 li168 於 2018-8-26 10:03 PM 發表

人家感謝共產黨也不對嗎?

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2018-8-25 11:25 PM 發表
中華文化傳統比共產政權破壞,破舊立新!用殘體字同香港人又有分別!謝
謝謝共產黨,教在我地今生不作中國人!個個高官子女都有外國護照!勁
當年路線的錯誤是奠定今天正確的方向,以史為鑑,踏踏實實一步一腳印走出中國人光明的未來。

引用:
原帖由 li168 於 2018-8-26 22:03 發表

他們也在違法呼吸國家的空氣!

引用:
比起國民黨民進黨搞到民國國民的'根'及祖宗全都在美國,中共絕對有所不及!

你諗吓美國咁"民主"都會選個一人一槍嘅總統就知中共幾英明!
連美國咁多人接受咗高等教育都係咁蠢咁自殘嘅,
中共如果唔㩒主呢班搞民主搞獨立傻仔?
滅國都似!

引用:
原帖由 貓男 於 2018-8-28 05:08 PM 發表
你諗吓美國咁"民主"都會選個一人一槍嘅總統就知中共幾英明!
連美國咁多人接受咗高等教育都係咁蠢咁自殘嘅,
中共如果唔㩒主呢班搞民主搞獨立傻仔?
滅國都似! ...
而家既共產黨除咗個名叫共產黨之外,重邊度係行共產主義
當年推翻滿清,中華民國三民主義民主政制,咪一9樣係各路人馬為爭權鬥過你死我活

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]