• 瀏覽: 3,488
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
神某早就一口咬定金特會不會舉行,因為看不到美國的利益所在。但是;特朗普有意“和平奨”之說又頗有“餌“,只見他興奮之情溢于言表,大有亊在必行之勢。然而,美韓沒有停止聯合軍演。惹怒了肥仔金,肥仔金口出惡言,同時終止與南韓之約;只見特朗普對此事支吾以對,未敢作出毒語回敬。到底葫蘆裏面賣的是什么藥?

無人相信金特會會有成果,但戲是否開得成呢?

特傻有後台
軍演與時開
惹怒金肥仔
遺留屎一堆

好難講
不過我一直認為肥仔恩唔會去李家坡玩

如果好似,個大鷹派,,國家安全顧問,保爾頓講,,要北韓行,利比亞式撽核...咁就唔駛講..去黎都冇意思...你老美慳番..

無反一千幾百億金援,傾乜

沒有中國參與的朝美會談……
是死路一條!

金正恩不是白痴…
他是不會去的。

引用:
原帖由 神經箭 於 2018-5-17 04:49 PM 發表
神某早就一口咬定金特會不會舉行,因為看不到美國的利益所在。但是;特朗普有意“和平奨”之說又頗有“餌“,只見他興奮之情溢于言表,大有亊在必行之勢。然而,美韓沒有停止聯合軍演。惹怒了肥仔金,肥仔金口出惡言,同時終止與南韓之約;只見特朗普對此事支吾以對,未敢作出毒語回敬。到底葫蘆裏面賣的是什么藥?

無人相信金特會會有成果,但戲是否開得成呢?

特傻有後台
軍演與時開
惹怒金肥仔
遺留屎一 ...
開得成嘅, 等特朗普落左台就自然開得成

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-5-18 10:54 發表

開得成嘅, 等特朗普落左台就自然開得成
個人覺得特朗普真的想開,不是要什么成果,上上國際頭條已經過足癮了。

但國會不想開,因為和平的朝鮮半島對美國並無好處,美國需要的是緊張的局面,這樣她才有在東半球存在的價值。最重要的是;售武。

引用:
原帖由 神經箭 於 2018-5-19 01:19 AM 發表

個人覺得特朗普真的想開,不是要什么成果,上上國際頭條已經過足癮了。

但國會不想開,因為和平的朝鮮半島對美國並無好處,美國需要的是緊張的局面,這樣她才有在東半球存在的價值。最重要的是;售武。 ...
新聞見到,主動搞核彈,搞核武試驗,係北韓
反口再反口,又係北韓
談左十幾年,反口再反口,都係北韓.

之前又話北韓無油無資源,無打的價值.
呢家又話買賣軍火

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2018-5-19 01:35 發表

反口再反口,又係北韓

呢家又話買賣軍火 ...
對付大流氓,小流氓做得更漂亮。

系賣軍火,唔系買賣。講緊美國賣軍火,清楚未?

引用:
原帖由 神經箭 於 2018-5-19 01:19 AM 發表

但國會不想開,因為和平的朝鮮半島對美國並無好處,美國需要的是緊張的局面,這樣她才有在東半球存在的價值。最重要的是;售武。 ...
同意!

金仔有食有住就采你都儍。😆😆😆😆😆😆

引用:
原帖由 神經箭 於 2018-5-19 03:33 AM 發表

對付大流氓,小流氓做得更漂亮。

系賣軍火,唔系買賣。講緊美國賣軍火,清楚未?
唔打仗 賣軍火都係有限數
唔係大舊錢

一時又話石油 一時又話軍火
有資源就石油 無資源就軍火

邏輯So easy

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2018-5-19 01:35 AM 發表

反口再反口,又係北韓

呢家又話買賣軍火 ...
佢老美白紙黑字都毀約,妳仲守口頭承諾咁叻女!

引用:
原帖由 克人憎 於 2018-5-19 07:49 AM 發表

佢老美白紙黑字都毀約,妳仲守口頭承諾咁叻女!
北韓反口易過食生菜

中國一直建議搞的六方會談 除左口水會外 有咩實際貢獻出來?

唔夠強硬 佢就當你公仔咁Mo

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2018-5-19 08:10 AM 發表

北韓反口易過食生菜

中國一直建議搞的六方會談 除左口水會外 有咩實際貢獻出來?

唔夠強硬 佢就當你公仔咁Mo
同毀約嘅大盜傾,保持頭腦清醒,閙交唔打交。
最大貢獻無打交!
佢老美一直想妳同隔離鄰居打交,妳仲當佢系好人唉!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]