• 瀏覽: 10,990
  • 回覆: 25
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 KANFION 於 2009-6-20 06:06 PM 發表

英國政府之下的港台, 只是罵香港政府, 但無推翻英國政權的意圖, 所以是兩回事 , 現在無人話港台罵香港政府是不對  只是不要公器私用, 用來反共 (仲有, 現在係香港行駛主權是中國政 ...
用香港公帑罵共產黨有咩問題?

香港公帑屬於共產黨?

罵一罵就可以推翻共產黨?

偉大嘅共產黨係天下無敵嘅   咩咁脆弱咩?

用香港公帑罵香港政府可能先係"公器私用"

你想跟隨共產黨個套   你可以去移民中國內地囉

引用:
原帖由 blackkh 於 2009-6-20 07:31 PM 發表
真是越來越多人喜歡吳志森與陳同學了
相似簽名頭像

攪到我分唔清邊個打邊個lor

我誠意推薦企鵝男做議事論事主持或嘉賓

因為佢夠晒持平   而且帶俾香港人好多歡樂

引用:
原帖由 睇野唔準 於 2009-6-21 05:41 PM 發表

反共又如何保持持平的專業守則?

香港電台現在不是反共, 是想中央政府倒台! 這是會做成中國人民活在政經混亂的結果。
偉大嘅共產黨無所不能

罵一罵就可以倒台?? 中國人民就會活係政經混亂時代??

時事評論節目向來有立場  如何持平?

你估報630 新聞?

引用:
原帖由 >▽<輕輕 於 2009-6-23 02:17 AM 發表

港台用的是長期洗腦, 不需馬上見效
共產黨政權有冇咁脆弱?

太高估港台  定係低估共產黨?

引用:
原帖由 mk0010553312 於 2009-6-21 07:31 PM 發表

反共可以,但係晤應該用香港納稅人既錢尼反共lo

真係痴9線
點解唔可以?

引用:
原帖由 豬腳粉絲 於 2009-6-22 01:53 PM 發表

我見到呢個帖無乜人叫港台擁共, 是叫港台要持平, 請你不要打稻草人。
時事評論節目向來有立場  如何持平?

你估報630 新聞?

引用:
原帖由 大小小人 於 2009-6-24 01:43 PM 發表
點解香港人要用公帑,,畀民主教啲人公器私用,,去反中亂港呢..咁係搵香港人笨,,所以香港人會出嚟譴責港台囉
用香港公帑罵共產黨有咩問題?

香港公帑屬於共產黨?

香港公帑屬於你一個人?

引用:
原帖由 大小小人 於 2009-6-24 02:04 PM 發表
就係公帑的意思就係香港人的金錢,,港台公器私用,,去為人的立場,,去反中亂港為民主教服務,咁就係啱喇,,如果民主教自己搞電台,,去反中亂港係佢地的自由,,但唔可以利用港台.公器私用.令港台只為民主教服務囉..公私 ...
香港公帑屬於所有香港人

你代表全部香港人嘅意見?

引用:
原帖由 大戶余 於 2009-6-24 02:03 PM 發表

要駡共產黨,法輪功天天駡,而且還駡得狠,何需香港電台加把口,如果要用公帤去駡共產黨,咁駛唔駛資助埋法輪功,所以話香港電台成日都用d公帤做埋d架床疊屋嘅嘢!:smi ...
點解港台唔可以加把口  用公帤去罵共產黨?

反共就係多餘?

一件事還一件事

反共唔等於支持法輪功

引用:
原帖由 大司馬 於 2009-6-24 05:44 PM 發表

但港台反共反到要扭曲六四史實, 這是一間不負責任的傳媒機構
引用:
原帖由 大司馬 於 2009-6-24 05:46 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=209753776&ptid=9938070]
[/url]

港人想見到港台做假嗎? 你認為百分之幾的香港人會想見到公帑用來造謠?
係唔係事實    共產黨仲未定調
要努力跟隨黨主席胡溫嘅指示

唔係咩?

引用:
原帖由 sensewalker 於 2009-6-24 06:11 PM 發表
今日港台是反共
他日
政府支助一個特區台
日日批評泛民, 為共黨歌功頌德
又如何?

甚至他日選舉
政府用公帑, 在合法的可能範圍下
幫助建制派助選
又得唔得?
有人聽咪得lor   

不過親共/ 親政府嘅傳媒  

定 反共/ 親政府嘅傳媒 客仔多啲呢?

如果開左多間親共/ 親政府嘅傳媒   記得多多收睇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]