• 瀏覽: 75,171
  • 回覆: 792
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ~辟邪~ 於 2009-6-14 02:58 PM 發表

都岩

一唔係整本「蕉語錄」

佢條靚個仔今年發左筆橫財
鮑皮!

引用:
原帖由 古靈仔 於 2009-6-14 02:54 PM 發表

會唔會對香港人來說, 趙紫陽唔夠司徒華、吳志森親切呢? 司語錄、吳語錄會唔會好d?
呵呵呵,

引用:
原帖由 lun12lun12 於 2009-6-14 03:02 PM 發表

鮑皮!
語錄面世喇

引用:
原帖由 古靈仔 於 2009-6-14 03:53 PM 發表

語錄面世喇

好好!!
等我拿來做頭像, 和簽名檔儲齊成一套

引用:
原帖由 白山羊 於 2009-6-14 03:58 PM 發表

好好!!
等我拿來做頭像, 和簽名檔儲齊成一套
堅決服從吳主席教誨

引用:
原帖由 古靈仔 於 2009-6-14 04:08 PM 發表

堅決服從吳主席教誨
堅決走屍屠華路線, 在香港進行徹底的思想革命

引用:
原帖由 白山羊 於 2009-6-14 04:14 PM 發表
堅決走屍屠華路線, 在香港進行徹底的思想革命

批鬥完大學生、中學生、網民、曾特狗、任志剛之後, 主席下一個目標係邊個呢?

港人要向吳主席、司徒主席請示一翻

港燦在吳主席像前進行“早請示”活動(香港文化大革命)
[/url]

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20090613&sec_id=4104&subsec_id=11867&art_id=12872990

「港大民意研究計劃昨日公佈六四燭光集會調查結果,他們當晚派出兩隊調查員,分別繪畫及記錄集會人士在不同時段的聚集情況,以及用人手點算會場內特定範圍的人群數目,得出當日每平方米有 2.67人,再乘以足球場、中央草坪、藍亭廣場、籃球場以及各聚集人群通道面積,得出當晚集會人數應該介乎10.8萬至 13.2萬之間。」

最新司徒主席教誨, 六四晚有15萬人就是15萬人, 不得異意

若有異見, 即需進行批鬥

黨語錄示

引用:
原帖由 古靈仔 於 2009-6-14 04:26 PM 發表

最新司徒主席教誨, 六四晚有15萬人就是15萬人, 不得異意

若有異見, 即需進行批鬥

黨語錄示

....
「港大民意研究計劃....得出當日每平方米有 2.67人
司徒主席話 1平方米可坐 4.3人

今次要批鬥自己友鍾庭耀啦
仲要批鬥 25仔長毛, 長毛早幾年話六四無屠城

清楚演繹出香港文化大革命的情況

中國殺人王毛澤東萬碎 !!!

引用:
原帖由 長春王子 於 2009-6-14 06:48 PM 發表

將別人的頭像key來key去,顛倒是非黑白,究竟是誰在惡搞港式文革,剛剛先走左個不知所謂的華總統,點不知前腳出門,立即就後有來者,good-bye.
你覺得顛倒是非黑白, 我覺得樓主形容得很貼切

泛民在惡搞港式文革, 在過去一段時間, 稍有觀察力的人都能見到的, 只是你視若無睹, 樓主給了足夠的例證, 沒有幻想成份, 不存在顛倒是非黑白。

謝謝古靈c兄!
已加入司徒主席批鬥行列!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]