• 瀏覽: 75,203
  • 回覆: 792
  • 追帖: 1
最近又批鬥曾特狗

吳主席~最近炮打禮賓府既行動非常成功

另外,從人文報看見,民煮衛兵已經在街頭到處將貼倒曾大字報,倒曾力量有增無減

偉大既吳主席,以目前情勢,我們大權在握,是否需要成勢追擊,以主席所控制既電台節目作為司令部,再聯同人文報,毒果日報等西狗傳聞,以更快,更多,更強作為行動綱領,抄作曾家各大小新聞,以號召更加民煮衛兵加入我們的行列?

引用:
原帖由 -碌柚 於 2009-10-27 08:16 PM 發表

吳主席~最近炮打禮賓府既行動非常成功

另外,從人文報看見,民煮衛兵已經在街頭到處將貼倒曾大字報,倒曾力量有增無減

偉大既吳主席,以目前情勢,我們大權在握,是否需要成勢追擊,以主席所控制既電台節目作為司令部 ...
應該啦

引用:
原帖由 古靈仔 於 2009-6-10 03:09 PM 發表

民主制度本身無大問題, 問題就在於落在民智不成熟的人手上, 就會愆生好大問題

http://www.dwnews.com/big5/MainNews/Opinion/2009_4_24_2_16_39_753.html

亞洲必須擺脫民主陷阱﹕思維的盲點與誤區
DWNEWS ...
咁請問何為「民智不成熟」的人呢? 請問你既偉大領導毛主席又是否「民智不成熟」的人呢?

民主制度就算落在民智不成熟的人手上, 好似亞扁咁, 最多咪俾佢騙幾千萬銀!!

但係共產制度落在民智不成熟的人手上.好似你既「偉大領導」毛主席,就大件事得多囉!! 唔只俾佢騙幾千萬銀咁少, 重連條命都俾佢騙佐, 俾佢害死既人重多過八年抗戰比日本仔殺既!

最頂癮既係 民主制度雖然落在民智不成熟的人手上, 好似亞扁咁騙了幾千萬銀, 但最後亞扁都要受法律制裁,

共產制度落在民智不成熟的人手上就大大不同了.好似你既「偉大領導」毛主席雖然騙銀及連百姓條命都騙佐.俾佢害死既人重多過八年抗戰比日本仔殺既, 但係佢到今日為止都重係「偉大領導」.

有D人講D野, 真係好笑過星爺D戲.

引用:
原帖由 kglam98 於 2009-10-31 03:15 PM 發表

咁請問何為「民智不成熟」的人呢? 請問你既偉大領導毛主席又是否「民智不成熟」的人呢?

民主制度就算落在民智不成熟的人手上, 好似亞扁咁, 最多咪俾佢騙幾千萬銀!!

但係共產制度落在民智不成熟的人手上.好 ...
keegan009、keegan010、49000pk

民主只有台灣嗎? 印尼、印度、菲律賓、泰國、非洲的如何?

引用:
原帖由 2008 於 2009-10-31 03:46 PM 發表

keegan009、keegan010、49000pk民主只有台灣嗎? 印尼、印度、菲律賓、泰國、非洲的如何?
最好的民主是要乎合國情

引用:
原帖由 kglam98 於 2009-10-31 03:15 PM 發表

但係共產制度落在民智不成熟的人手上.好 ...
贊同, 乜野主義都好, 民智不夠, 一樣比統治者昆,
所以當年中國人咪比「偉大領導」玩殘lo

引用:
原帖由 IT259 於 2009-11-1 11:11 PM 發表 贊同, 乜野主義都好, 民智不夠, 一樣比統治者昆, 所以當年中國人咪比「偉大領導」玩殘lo
中華民國未行過民主就死了, 當年的人真好騙

引用:
原帖由 DrPK 於 2009-11-2 12:00 AM 發表
中華民國未行過民主就死了, 當年的人真好騙
你想講咩? 你既意思係人民唔需要知識? 最好比統治者昆死?

引用:
原帖由 2008 於 2009-10-31 03:46 PM 發表

keegan009、keegan010、49000pk

民主只有台灣嗎? 印尼、印度、菲律賓、泰國、非洲的如何?
你唔提真係唔醒起, 共產主義國家好似死剩 大陸(大陸現在其實係資本主義國家定係共產主義國家呢, 真係好難講), 越南(已經走緊資啦), 古巴同北韓 (拿古巴同北韓就真正係共產主義國家啦!!

呢幾個就真係死剩種啦

大陸從來沒說過自己是共產主義國家
她只是把實現共產主義作為最終理想和奮鬥目標

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]