• 瀏覽: 7,037
  • 回覆: 142
引用:
原帖由 Kirafreedom 於 2009-6-5 05:41 PM 發表

澳門係中華人民共和國領土,
但有自己自治政府
原來中華人民共和國自治政府可以選擇是否拘捕一個中華人民和國犯叛國罪既通輯犯﹖明白了

PS﹕23條係澳門到底有無通過﹖﹖﹖

引用:
原帖由 Kirafreedom 於 2009-6-5 05:41 PM 發表

澳門係中華人民共和國領土,
但有自己自治政府
澳門唔係自治政府呀,你估佢係廣西,內蒙,西藏....?澳門係中華人民共和國其中一個特別行政區,佢既政府係特區政府,絕對唔係自治政府呀。

X國係全世界最民主最自由最有人權嘅國家!連你著衫掃墓都要管!

澳門實行自治

support support support

引用:
原帖由 dillhe 於 2009-6-5 05:50 PM 發表

原來中華人民共和國自治政府可以選擇是否拘捕一個中華人民和國犯叛國罪既通輯犯﹖明白了﹗

PS﹕23條係澳門到底有無通過﹖﹖﹖ [/quote

[quote]原帖由 amadrid 於 2009-6-5 05:52 PM 發表
澳門實行自治
更正:澳門有自己既私法獨立
吾係澳門自治

引用:
原帖由 Kirafreedom 於 2009-6-5 07:17 PM 發表

更正:澳門有自己既私法獨立
吾係澳門自治
司法獨立原來係同23條自相矛盾的﹗明白晒﹗

唔知佢會唔會走去派錢

引用:
原帖由 ming19780512 於 2009-6-5 05:49 PM 發表

係啦, 一定少過淫賤聯搞果d包埋接送午餐都係得3,5千人去ge慶乜柒活動囉  
唔係共慘阿爺用中國人民的血汗$ 照住民賤聯收買人心買票,加埋度身定做嘅比例代表制,功能界等,民賤聯唔輸到仆街.
再講,係直選,花了天文數目的$,都係多江河日下嘅民主黨 2,3 席,收皮喇民賤聯,你地羞唔羞恥,慚唔慚愧,知唔知字點寫.
套用[鏗爺]的金句: 廢 柴..柴...柴..柴....

死肥豬呂智偉,睇到你個樣就覺得你就系一只豬,唔信自己 照下鏡,正一福街無鏈用,以為自己好有料,不停講數據,好可惜你 比謝志峰串到無聲出,你89年64系邊度呀?唔好話我話你,你7 歲仲系能一條7一條。人地謝志峰就親身系天安門現場,同人地拋書 包,收皮啦你。你只死肥豬返去你大陸的農場啦,福街!!!!!! !

呂先生快點出來講,不然又有人說不給你講,禁制你的言論自由

引用:
原帖由 black_monday 於 2009-6-5 16:53 發表

軟弱無力既反擊
你咁硬...幫手答吓囉

唔好做縮頭烏龜呀

有心思

尋人,尋人,返來啦呂生,不要失蹤呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]