• 瀏覽: 20,715
  • 回覆: 812
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 carnival 於 2009-5-27 12:10 PM 發表
支聯會要為今年六四燭光晚會,叩謝樓主勞苦瞓身的大力宣傳!
支聯會幾時會道歉

引用:
原帖由 西斯大帝 於 2009-5-27 12:45 PM 發表

其實你都講中唔少人的心聲...
我本來都唔鐘意支聯會也從未參加過佢地的活動, 但近月真係見到好多網民無啦啦為中共六四的罪行開脫
我打算今年去64 燭光集會, 以表達港人都呢件事未忘記
(我諗好多人都分唔清佢地 ...
話唔定係食緊兩家茶飯

引用:
原帖由 bbblaw 於 2009-5-27 12:54 PM 發表
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=8134228&extra=page=1
想問當中文章出自何處?
恕我無知,張伯利係咩人?

引用:
原帖由 古靈仔 於 2009-5-27 07:01 AM 發表
註一:

邏輯推論:

趙紫陽/ 鄧小平在六四初期時, 係人民反貪的對象, 趙紫陽識借學運將自己劣勢扭轉, 將矛頭轉向鄧小平一個人身上
人民反貪對象係政個中央政府, 而非單只趙紫陽/ 鄧小平  

引用:
原帖由 咖喱牛坑腩 於 2009-5-27 07:24 AM 發表
為六四道歉是必須的,但不是中國外交部
而是犯民  支聯會  蘋果日報   黎智英   李漢奸   屍屠華   港大港台......這群說謊者
好簡單, 一齊係公開平台討論研究, 邊個錯就邊個認啦...

真係唔知中央政府驚d咩?

引用:
原帖由 kxkx 於 2009-5-27 01:04 PM 發表

好簡單, 一齊係公開平台討論研究, 邊個錯就邊個認啦...

真係唔知中央政府驚d咩?
你和 keith2006、西屍大帝約在一起去維園公開討論囉

引用:
原帖由 西斯大帝 於 2009-5-27 12:45 PM 發表

其實你都講中唔少人的心聲...
我本來都唔鐘意支聯會也從未參加過佢地的活動, 但近月真係見到好多網民無啦啦為中共六四的罪行開脫
我打算今年去64 燭光集會, 以表達港人都呢件事未忘記
(我諗好多人都分唔清佢地 ...
你唔可以代表我, 你表達你自己, 你唔能夠表達港人的意願

引用:
原帖由 keith2006 於 2009-5-27 01:09 PM 發表

你做乜咁大反應,搞到你原本扮緊講廣東話,都變番你嘅母語---煲冬瓜。露餡嗱~  
好野wow
玩離題, 轉移視線

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]