• 瀏覽: 50,173
  • 回覆: 910
  • 追帖: 5
你要做共產黨喉舌, 無人阻你
總之六四解放軍係有屠城, 六四一定要平反

引用:
原帖由 Kelvin80030 於 2009-3-23 01:31 PM 發表

係, 你肯定唔會比「北京」既解放軍開坦克轆豬....!
但肯定比警察槍 殺!!!
有些人就是喜歡躲在背後煽動他人, 搶軍備都講成是合理, 和紅衛兵的造反有理言論無兩樣

引用:
原帖由 美麗世界 於 2009-3-23 01:34 PM 發表

應該係感受到中共的邪惡一面
點解佢當時唔發功消滅邪共?

引用:
原帖由 明修密㊣暗修羅 於 2009-3-23 01:58 發表

**拆破64大騙局**

大家還記得64時全球傳媒均普天蓋地大事宣傳:

「坦克壓死民運人士」; 「64大屠城、屠殺幾千幾萬平民學生 ...
哈哈哈!請繼續支持暴權政府,一定有大紫荊勲章!請問傷殘運動員楊X的雙腿是甚樣失去!內地的學者及醫生都上書要求平反,反而有
一批出賣良知及良心的人,不斷在網上說64是騙局,可憐,可悲,
可恥,可鄙的支持者。簡直是中國人所鄙視的千古罪人

引用:
原帖由 hkrelax 於 2009-3-23 01:36 PM 發表
你要做共產黨喉舌, 無人阻你
總之六四解放軍係有屠城, 六四一定要平反
俾 d屠城片睇睇, 指明最暴力的, 不要亂給一堆 links敷衍我, 等世人睇睇中國既兇殘

六四時有冇發亂公被共產黨閹?

引用:
原帖由 weiming343 於 2009-3-23 01:27 PM 發表

但從後來的蘇聯倒台這事來看,軍人的上面沒全錯..穩定最重要!!
又係呢套理論?! 即係因為要穩定,咁領導人做咩都係o岩?

引用:
原帖由 美麗世界 於 2009-3-23 01:21 PM 發表

到時再決定吧,就算沒立為國教,都有人信法輪功

最重要係先天滅中共,再由美國管理中國
美國奴、廢物、垃圾,扣分都要屌9你
你係咪無腦架,美國有咩好呀
你咁叻無能用中文打野啦,仆街
你知唔知做亡國奴有幾痛苦呀,傻西
你問下D老一輩當年3年零8係點啦
唔好以為美國真係好好人,佢當初咪一樣就手旁觀
炸左個港先肯幫手
唔識歷史就讀多幾年書先啦

引用:
原帖由 白山羊 於 2009-3-23 01:40 PM 發表

俾 d屠城片睇睇, 指明最暴力的, 不要亂給一堆 links敷衍我, 等世人睇睇中國既兇殘
你想睇片youtube大把, 你偏要選擇性睇d唱好中共既片, 我都吹你唔張

引用:
原帖由 sytung 於 2009-3-23 01:40 PM 發表

哈哈哈!請繼續支持暴權政府,一定有大紫荊勲章!請問傷殘運動員楊X的雙腿是甚樣失去!內地的學者及醫生都上書要求平反,反而有
一批出賣良知及良心的人,不斷在網上說64是騙局,可憐,可悲 ...
我想問戒嚴令下, 一幕又一幕見到市民衝上去襲擊坦克, 嘗試用火燒坦克, 你估會唔會有人被坦克撞倒的意外發生? 架坦克係馬路, 就算係花生友企在行人路看熱鬧, 斷估都唔會無左對腳, 最多中流彈 (澳門警察抽水哥開槍一事你看到左輪都有咁既威力啦)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]