• 瀏覽: 50,437
  • 回覆: 770
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 祭旗 於 2008-10-7 02:11 PM 發表

要死未輪到香港...印尼,泰國一早亡國啦,你又唔見人地亡國

金融風暴過後,東南亞最快彈起係印尼,泰國,大馬.新加坡...呢d地方
包尾係香港!
亡就唔會, 不過比人控制就明顯啦, 經濟枉枉離不開政治目的, 建議你多留意時事經濟

樓主,可否貼一封公開信至各政黨及金管局及各大傳媒等
小人文簞並不很好,thanks

我對班民主派一直都冇好感,見到佢地我就不自然想反胃 .攪亂子立場歸一偏幫外部勢力 ,而社民連只係民主派的爛頭卒不直一提 .今次雷曼事件直到發展到要任總下台都係佢地一手策劃借題發揮大做文章 .唉....都係多得班政棍既鍾實fans支持 .

引用:
原帖由 祭旗 於 2008-10-7 02:18 PM 發表

印尼..泰國...大馬比人控制
真係聞所未聞

我剩係知港元冇跟東南亞其它地方貶值
港元高企,好多廠佬接唔到單
日日拍烏蠅...
睇多d財技既書, 你就會明

引用:
原帖由 tpc200k 於 2008-10-7 02:13 PM 發表
樓主,可否貼一封公開信至各政黨及金管局及各大傳媒等
小人文簞並不很好,thanks
睇下多d民意先....其實我文筆都唔係咁好

有無其他人義助呢?

Support 任志剛~~~~
個班友仔講到自己好似真係無責任咁.........

大貪到想到佢地ar

引用:
原帖由 冇料到記者 於 2008-10-7 01:52 PM 發表

在班雷曼暴民面前成立快閃黨
高叫反對賠錢比班暴民
然後班暴民便會追打班反佢地的人......
support x2 !!!!!!

引用:
原帖由 祭旗 於 2008-10-7 02:20 PM 發表

你唔吊下淫賤聯
淫賤聯有份支持苦主架渦
佢地支持真苦主羅 ,但好似冇話支持任總下台呀 .

反對任何賠償反對任何賠償反對任何賠償反對任何賠償

聲援任志剛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]