• 瀏覽: 50,421
  • 回覆: 770
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 冇料到記者 於 2008-10-7 01:41 PM 發表
報章編輯同垃圾會議員疑患上嚴重離奇眼疾
睇不到網上一切反雷曼苦主睇法!
所以站起來, 先可以睇到真正民意

引用:
原帖由 祭旗 於 2008-10-7 01:46 PM 發表

飲批霜杜蟲
98年試過啦
是嗎? 當年有賺喎 !

引用:
原帖由 祭旗 於 2008-10-7 01:46 PM 發表

飲批霜杜蟲
98年試過啦
當時香港咩情況, 你知唔知?

唔飲批霜杜蟲, 香港會變屍乾, 難望翻身

引用:
原帖由 Neo 於 2008-10-7 01:45 PM 發表

所以站起來, 先可以睇到真正民意
在班雷曼暴民面前成立快閃黨
高叫反對賠錢比班暴民
然後班暴民便會追打班反佢地的人......

引用:
原帖由 祭旗 於 2008-10-7 01:52 PM 發表

政府慘勝

供樓供到氣咳
包括借銀行錢ge所有人
全部係輸家
是因為高價買的樓, 不是因為政府救市, 唔救市的話, 層樓價值會再跌。

d政黨想學吳三桂, 先殺香港的任總, 再引美鱷入關?

if the bank did wrong ,they should give back $ to people.but支持任總繼續同香港把關抵抗外敵...support.

引用:
原帖由 祭旗 於 2008-10-7 01:57 PM 發表

股票跌到零關香港人鬼事
印尼,泰國夠慘最後未一樣返生
人地會唔會on車到入市同大鱷對打
你知道香港的股市同地產界, 對香港的經濟有多大影響嗎?

當年無擊敗大鱷, 香港的股市進一步大跌, 香港更死得快

仲有, 大鱷首先追擊既係港元, 對香港經濟整體營運有密切關係, 接連先到追擊股市

建議你研究多d, 睇多d經濟書, 先下評價

反對任志剛下台!!

引用:
原帖由 祭旗 於 2008-10-7 02:02 PM 發表

都唔知你up乜

樓係住唔係炒
e+樓價夠跌啦
多餘講
你不懂, 有人懂 ! 你唔懂時, 只懂賴, 但願你會覺得舒服些 !

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]