• 瀏覽: 69,419
  • 回覆: 377
  • 追帖: 1
不時見到有網友對於不同意見者打壓為法輪功手法, 法輪功信徒

不時見到有網友一見大紀元既報導就連內文都唔睇便出來反對 ( 就我所見很多時都大紀元都係轉載 , 而且其他報紙都有報導 )

其實究竟尼度有幾多人真係法輪功信徒?

純好奇想知, 不要又無理叫囂

( 先此聲明, 本人不是法輪功信徒, 更不是法輪功支持者 )

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 1473

1. 是, 法輪功信徒
2. 不是法輪功信徒, 對其沒有特別感覺
3. 不是法輪功信徒, 對其無好感
4. 不是法輪功信徒, 對其極度反感
不是法輪功信徒, 對其極度反感...
但我投錯票 ...

不認同法輪功的個人崇拜。

對我來說,法輪功與中國共產黨一樣.都係令人討厭

不是法輪功信徒, 對其極度反感!

引用:
原帖由 愛國愛黨 於 2007-2-24 03:52 發表
不是法輪功信徒, 對其極度反感   
我很認同!

我認為心智正常的人都不會信法輪功
佢地根本唔係教人練功,而係一味反共產黨

引用:
原帖由 Gary138 於 2007-2-25 12:52 AM 發表

我很認同!
教父...
今日打左俾你來食飯, 但係冇人聽...
又下次喇...

引用:
原帖由 21520826 於 2007-2-24 07:20 PM 發表

絕對同意!!你有你修行,只要唔影響其他人,唔抱其他貪念,冇人會理你信咩宗教!而放眼現在在火車站...碼頭見到法輪功的人,只會說中央如何逼害其信徒,但如果此派並冇半點令人覺得鬼異之處,又何需大張鋪張唱衰中央? ...
仲有,班人成隊軍隊咁成日係繁忙街道遊行,搞到塞哂車!!

仲打埋鼓

成日話人地摘佢地D器官去賣.....
我就話好多人想切佢地條嘢就真!

非常討厭法輪功,同時非常討厭共産黨,內地既社會太黑暗 我自己系大陸住左五年 深有體會

引用:
原帖由 charlesmhlai 於 2007-2-25 02:51 發表
教父...
今日打左俾你來食飯, 但係冇人聽...
又下次喇...
熊貓哥哥
你有我電話咩?

引用:
原帖由 Gary138 於 2007-2-25 01:03 PM 發表

熊貓哥哥
你有我電話咩?
愛國愛黨有嗎.....
佢話有咖咋...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]