• 瀏覽: 37,173
  • 回覆: 218
  • 追帖: 3
+18
甘肅日前發生一宗墮樓悲劇,一名年僅19歲少女用跳樓輕生的方式結束自己短暫的生命。惟更該讓人悲哀的是現場群眾和網民的冷血反應,簡直讓人心寒。繼續睇:【人性的悲哀】少女險遭班主任撕衫性侵 患上抑鬱控告無果(https://bit.ly/2tnEoTW)

大陸人真性情

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180625&s=10793096&a=58358020

保皇9最撐689,又撐七警打人
但對689起訴七警就隻字不提
開LIVE出事 班人一定抽水

捉哂個班鼓掌歡呼嘅圍觀者
之後炮決佢地啦

2016年,當17歲的李女在高中時,險遭班主任性侵得逞,事後鼓起勇氣舉報班主任的行為,豈料校方未有認真處理事件。李女隨後向警方舉報,法院亦因各種理由,輕判涉事班主任。李女陰霾揮之不去,最終患上抑鬱症,選擇一條不歸路。

好可憐,RIP

滅絕人性

引用:
原帖由 diungmo 於 2018-6-25 04:32 AM 發表
2016年,當17歲的李女在高中時,險遭班主任性侵得逞,事後鼓起勇氣舉報班主任的行為,豈料校方未有認真處理事件。李女隨後向警方舉報,法院亦因各種理由,輕判涉事班主任。李女陰霾揮之不去,最終患上抑鬱症,選擇一條不歸路。 ...
做鬼都唔好放過個班主任
少女個世界就俾呢個人渣破滅哂

引用:
原帖由 Marlboro22 於 2018-6-25 04:45 AM 發表

做鬼都唔好放過個班主任
少女個世界就俾呢個人渣破滅哂
係, 政府會追究班主任這事, 但唔會判死, 因為佢只犯了輕薄行為.

所以, 這位學生諗多左囉. 其實真係唔好浪費自己生命囉.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-6-25 04:50 AM 發表

係, 政府會追究班主任這事, 但唔會判死, 因為佢只犯了輕薄行為.

所以, 這位學生諗多左囉. 其實真係唔好浪費自己生命囉.
呢d記住一世 仲要係個少女 女仔世界好似童話咁
點知俾個人渣一野破滅 哎....可憐呀

RIP

引用:
原帖由 Marlboro22 於 2018-6-25 05:00 AM 發表

呢d記住一世 仲要係個少女 女仔世界好似童話咁
點知俾個人渣一野破滅 哎....可憐呀
那女性真係諗多左囉, 亦可以話係中國傳統美德守身如玉, 卦.

那老師應會被網民審判的. 但罪不致死囉.

如果我係果條女,橫掂都諗住死,班主任一定慘死先過我,係慘死果隻

引用:
原帖由 鑽石山隻揪王 於 2018-6-25 04:27 AM 發表
其實世界是很醜陋的, 不要存有美麗的幻象
對對對

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]