• 瀏覽: 20,337
  • 回覆: 431
  • 追帖: 1
+2
另一件最使港人心痛,係泛民以亂港,作為反抗中央的目的。
香港人大別份根本就不理會誰人當家。
你要反,可以回內地搞。在香港搞,只是要挷架香港人,要港人死。有冇想過港人死了,會影呴中央嗎?
反黃屍未必等於支持某政權,某制度,反正不論黑貓白貓,港人只要會捉老鼠的貓。

每一個有獨立思考能力嘅香港人
都會對犯氓深惡痛絕
成班都係收黑金破壞香港

提示: 違規內容已被屏蔽
放心,犯民的所作所為已俾好多人見到,只係有啲人仲未醒,不過佢地快醒了

泛民都係收錢做野姐

CIA才不在乎香港人死活

要香港好,必須團結,解決問題。可惜,泛民是搞分裂,搞六四,搞政改。高樓價,失優勢,大量民生事不理。

共慘黨要改變香港制度,如果成功,香港必死

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2018-6-23 09:47 PM 發表
另一件最使港人心痛,係泛民以亂港,作為反抗中央的目的。
香港人大別份根本就不理會誰人當家。
你要反,可以回內地搞。在香港搞,只是要挷架香港人,要港人死。有冇想過港人死了,會影呴中央嗎?
反黃屍未必等於支持某政權,某制度,反正不論黑貓白貓,港人只要會捉老鼠的貓。 ...
泛民如果真係為民主迫使中央改善,我會敬重佢哋,以前我係咁睇,當越嚟越多跡象話俾我知佢哋只不過係為美日台提供嘅利益而反自已國家民族,仲無恥到可以數典忘宗,我由支持而變為深惡痛絕。

我相信佢哋當初嘅愛自由為民主嘅理念,美國透過契弟黎去提供金錢支援搞事,如同跟魔鬼做交易,貪嘅,甘之如飴,醒覺嘅,太多痛腳,已經回頭無路。

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2018-6-24 05:54 AM 發表
要香港好,必須團結,解決問題。可惜,泛民是搞分裂,搞六四,搞政改。高樓價,失優勢,大量民生事不理。
正正係背後金主所要嘅效果,目的係亂,反

引用:
原帖由 for158 於 2018-6-23 11:58 PM 發表
泛民都係收錢做野姐
當初接受支援搞抗爭,點知踩咗落個氹,而家想回頭,一爆料身敗名裂洗定八月十五,頂硬上有乜依郁都仲有老美收留,漢奸就做梗,洗濕個頭,無計。

引用:
原帖由 7吋長的小鋼炮 於 2018-6-24 06:44 AM 發表
共慘黨要改變香港制度,如果成功,香港必死
改咗咩制度?

引用:
原帖由 for158 於 2018-6-23 11:58 PM 發表
泛民都係收錢做野姐
當初係,而家焗住,做又死唔做仲死

引用:
原帖由 Derek620 於 2018-6-23 11:54 PM 發表
放心,犯民的所作所為已俾好多人見到,只係有啲人仲未醒,不過佢地快醒了
我都係十年前先醒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]