• 瀏覽: 27,696
  • 回覆: 278
  • 追帖: 1
+4
樓主快D率領70萬智將大軍去打殘老解

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-6-20 04:36 PM 發表
香港獨立之後, 鄰國就係外國, 大劣人就係外國人。

正如新加坡人會叫 中華人民共和蟈人做外國人一樣,係咪先?

到時,外國人就冇資格 干涉 香港內政,arm唔arm先!

甘至於當年 偷渡 落來 嘅犯罪份子,我地歡迎佢地 通通返回原居地,邊度來、邊度去,係咪先? ...
你瞓醒未呀

引用:
原帖由 mango178 於 2018-6-20 04:51 PM 發表

你瞓醒未呀
裝睡的人, 你可以叫醒嗎 ?

獨立..........實際樓主有乜做過呀?........無呀

樓主快D練習打飛機,
否則老解D戰機殺到嚟,
你招架唔住!

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-6-20 04:36 PM 發表
香港獨立之後, 鄰國就係外國, 大劣人就係外國人。

正如新加坡人會叫 中華人民共和蟈人做外國人一樣,係咪先?

到時,外國人就冇資格 干涉 香港內政,arm唔arm先!

甘至於當年 偷渡 落來 嘅犯罪份子,我地歡迎佢地 通通返回原居地,邊度來、邊度去,係咪先? ...
偷渡落嚟嘅犯罪份子係唔係指你同你屋企人,令壽堂等人?

獨立係無可能……

講民主,有無過半香港人同意?再者:發你的春秋大夢

打少個屋字呀,獨立屋。

獨立?樓主可能成世都未出過街,無得上網可能即刻投降左!

香港島獨立? 咪過嚟九龍同新界。白痴!

引用:
原帖由 kenlo310 於 2018-6-20 05:13 PM 發表
獨立?樓主可能成世都未出過街,無得上網可能即刻投降左!
報紙賣過啦

咁醫生對你個睇法有咩意見駛唔駛轉吓藥吖

引用:
原帖由 eric454 於 2018-6-20 05:08 PM 發表
講民主,有無過半香港人同意?再者:發你的春秋大夢
整個投票啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]