• 瀏覽: 24,727
  • 回覆: 221
  • 追帖: 3
+2
呢家 D 人又怕辛苦、又話人哋搬走自己嘅芝士。
引用:
原帖由 jfavejfave 於 2018-6-20 01:13 PM 發表
中午時分走在路上大家會減少被太陽照射。周日(17日)一名怕曬男子,在大埔等小巴期間,不敵路邊艷陽高掛,於是走到露天小巴站

中午時分走在路上大家會減少被太陽照射。周日(17日)一名怕曬男子,在大埔等小巴期間,不敵路邊艷陽高掛,於是走到露天小巴站後方約5米後的有蓋巴士站的「瓦遮頭」等車。惟一名後來女子因早有準備撐傘擋陽光,於是直接在露天小巴站牌旁等車。擔遮女的舉動令等車中的怕曬 ...

麻Q煩!荒地蝕底

咁點算打尖呀?

人永遠看不到自己的錯。

人唔係度都叫打尖,呢個城邦 L 都低低地

城邦 L ,下次記得擺張報紙係地下當排緊隊呀

屌,我琴晚行過放左條腳毛等位係第一名。其他人全部打尖

男人老狗怕曬?

痴線,你唔係站頭等車,鬼知你排緊?我坐係屋企,落到車站我夠話我係自己屋企排緊頭位咯

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2018-6-20 01:13 PM 發表
吓,鬼叫你唔企喺站頭,仲要出口傷人…你不如話你喺屋企排緊隊?
最憎啲人企到離晒位,有車嚟又話自己有排隊,怕曬咪唔好出街囉!.
講得好N年前去眼科醫院睇眼,有個阿婆同大媽都係因為咁樣嘈交,阿婆話自己用眼排了隊而企到十米外,一夠鐘就返來排話大媽唔讓佢;仲鬧人唔敬老

丟喇星條能樣自己行開左人地來到企嚮最前有咩問題。。。咁都有得嘈。。好無道理喎。。吾通去到見到車站無人跟住有條友企車站附近要先走埋去問佢係咪先來等車自己再企埋去呀?。。有無人會咁岸居咁做先。。。鬧人果條男人番屋企照下鏡跟住去食屎啦。。以為全世界跟佢來轉。。正死剷

疑:該男子習慣如此排隊買演唱會飛

引用:
原帖由 Sukritia 於 2018-6-20 02:10 PM 發表

講得好N年前去眼科醫院睇眼,有個阿婆同大媽都係因為咁樣嘈交,阿婆話自己用眼排了隊而企到十米外,一夠鐘就返來排話大媽唔讓佢;仲鬧人唔敬老 ...
算啦~條阿婆都應該死撚咗了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]