• 瀏覽: 10,874
  • 回覆: 110
+6
搞到「十字豬」勁無癮,喺Facebook大吐苦水,話「友情只價值$300元」。
當日事發時,成班民主黨大佬包括李柱銘、何俊仁、林卓廷立刻衝出嚟「抽水」,撲出嚟開記者會,強加譴責咩「強力部門跨境執法」,又話擔心「一國兩制」云云;到被揭發懷疑由十字豬自導自演後,李柱銘、何俊仁、林卓廷即刻噤若寒蟬,談「豬」色變;到而家審訊啦,更加潛晒水,認真可恥!
他又批評人們不知道真相,「但總覺得自己是福爾摩司(斯)般的說三道四」。他稱若他「有事」,一定誓不低頭,「絕食抗議,上訴到底」。

https://www.hk01.com/政情/200455/林子健被控-稱有預謀被陷害-嘆友情只值-300

附件

lzk2.jpg(85.76 KB)

hZoXMD_lk4aPd1dBwtlTi2lu87UdyVcjPUo33z1KN98.jpg(168.29 KB)

三舊比多左㗎啦。

放低300先好走!

引用:
原帖由 1333333 於 2018-6-19 02:17 PM 發表
「人情紙咁薄」,最適合形容民主黨嘅大佬。

成班平日同林子健稱兄道弟嘅民主黨人全部潛晒水,搞到「十字豬」勁無癮,喺Facebook大吐苦水,話「友情只價值$300元」。
當日事發時,成班民主黨大佬包括李柱銘、何俊仁、林卓廷立刻衝出嚟「抽水」,撲出嚟開記者會,強加譴責咩「強力部門跨境執法」,又話擔心「一國兩制」云云;到被揭發懷疑由十字豬自導自演後,李柱銘、何俊仁、林卓廷即刻噤若寒蟬,談「豬」色變; ...
民煑儍仔

我係佢認罪速速坐完就算,
左搞右搞其實搞自己…

其實係唔係妄想症發作?

情與義值千金😆😆

引用:
原帖由 bomdhead 於 2018-6-19 02:30 PM 發表
睇見林卓廷全程死老豆喊唔出聲咁嘅表情, 真係再啋條傻仔先奇!
林子健事件直播重溫,FB讀者無一個人相信,李漢奸自覺有問題,全程頭低無眼睇,林卓廷幻想執到寶,至今他自嗨世界最偉大反共英雄 - YouTube ...
笑劇

引用:
原帖由 1333333 於 2018-6-19 02:17 PM 發表
搞到「十字豬」勁無癮,喺Facebook大吐苦水,話「友情只價值$300元」。
當日事發時,成班民主黨大佬包括李柱銘、何俊仁、林卓廷立刻衝出嚟「抽水」,撲出嚟開記者會,強加譴責咩「強力部門跨境執法」,又話擔心「一國兩制」云云;到被揭發懷疑由十字豬自導自演後,李柱銘、何俊仁、林卓廷即刻噤若寒蟬,談「豬」色變;到而家審訊啦,更加潛晒水,認真可恥!
他又批評人們不知道真相,「但總覺得自己是福爾摩司( ...
人蠢冇藥醫,淋屎建難怪做炮灰因為太蠢了。

如果他認佐罪,
咁...當日開記招的泛民大人物及聯署的泛民議員,他們會不會出來道歉呢....

=========
引用:
原帖由 姣婆四 於 19-6-2018 02:28 PM 發表
我係佢認罪速速坐完就算,
左搞右搞其實搞自己…

其實佢班好兄弟正秘密地幫佢尋找最好律師同幫佢籌旗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]