• 瀏覽: 8,888
  • 回覆: 115
獨裁,一人執政,人就會變得越來越專橫,暴戾,變態。
條女知你死心塌地愛佢,就會玩到你死嚇死吓。
民主,我有第二個選擇,唔一定選你,隨時會換畫。
條女對你就會繄張啲,温柔啲,會討你歡心。
選舉嘅時候,啲人係咁爭你。你覺得你係上帝。
獨裁係唔會理你,只會打七你。你只係奴隸。
民主你係會幸福啲。
唔好成日攞天竺嚟比。
因為性格決定名運,先天因素會影響行為,就算你知道方法,都未必做得到。

你自己都說出鳥重點:
選舉的時候

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2018-6-19 09:55 AM 發表
你自己都說出鳥重點:
選舉的時候
獨裁,比乜食乜。
民主,要乜揀乜。

你溝囡叻得過 周永恆?

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-6-19 10:06 AM 發表

獨裁,比乜食乜。
民主,要乜揀乜。
獨裁:可能有好橙
民主: 只可在兩至三個爛橙中揀。

要乜揀乜 <—— 民主教徒的最大謬誤。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-6-19 09:31 AM 發表
獨裁,一人執政,人就會變得越來越專橫,暴戾,變態。
條女知你死心塌地愛佢,就會玩到你死嚇死吓。
民主,我有第二個選擇,唔一定選你,隨時會換畫。
條女對你就會繄張啲,温柔啲,會討你歡心。
選舉嘅時候,啲人係咁爭你。你覺得你係上帝。
獨裁係唔會理你,只會打七你。你只係奴隸。
民主你係會幸福啲。
唔好成日攞天竺嚟比。
因為性格決定名運,先天因素會影響行為,就算你知道方法,都未必做得到。 ...
樓主一定係被女玩得多,仲要係「玩到死嚇死吓」咁,不幸的遭遇引致心理不平衡,經常在這裡發表反中和偏激的言論宣洩情緒!

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2018-6-19 10:14 AM 發表

要乜揀乜
民主選舉選既係騙術
邊個張空頭支票開得夠大
又呃到人信既
就贏
經典既有錯英文: 台灣廢核亦不會缺電

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-6-19 10:06 AM 發表
獨裁,比乜食乜。
民主,要乜揀乜。
獨裁者為民作主
唔准選民揀馮檢基咯

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2018-6-19 10:12 AM 發表
你溝囡叻得過 周永恆?
還有他們最討厭的王晶, 阿叻, 阿倫, 何鴻燊

引用:
原帖由 樓上疑惑的樓主 於 2018-6-19 10:24 AM 發表

樓主一定係被女玩得多,仲要係「玩到死嚇死吓」咁,不幸的遭遇引致心理不平衡,經常在這裡發表反中和偏激的言論宣洩情緒!
你一定係獨裁奴隸啦。
文中有邊句係反中呀!

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2018-6-19 10:14 AM 發表

要乜揀乜  
好慘呀!

引用:
原帖由 vvoy 於 2018-6-19 11:10 AM 發表

獨裁者為民作主
唔准選民揀馮檢基咯
獨裁國人民生活在惶恐當中,其自身或上一代的經歴,仲使生活上富裕當中。都會選擇移民海外。

俾30個如花咁款嘅你揀,
同推個周子瑜要你硬食。

除非證明到在30個如花咁款嘅裡面有一個你鯁得落!
否則我寧可冇得揀齋dap周子瑜。

再講,30個如花咁款嘅,唔係你揀邊個就食邊個,大衆揀到個極品如花嘅話,你都係要硬食。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2018-6-19 10:51 AM 發表

民主選舉選既係騙術
邊個張空頭支票開得夠大
又呃到人信既
就贏
經典既有錯英文: 台灣廢核亦不會缺電
溝女都係。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]