• 瀏覽: 10,253
  • 回覆: 118
引用:
原帖由 食指 於 2018-6-19 05:55 AM 發表

drop! beat your face...
Xi should not only think local but also global.

引用:
原帖由 石叻 於 2018-6-19 02:52 AM 發表

He who laughs last, laughs longest.
明白了。
果班第一時間跳出來喊「中國跪低」的是廢柴。

引用:
原帖由 cortet 於 2018-6-19 07:27 AM 發表

明白了。
果班第一時間跳出來喊「中國跪低」的是廢柴。
冇料扮四條。

引用:
原帖由 食指 於 2018-6-19 05:55 AM 發表

drop! beat your face...
None cares about your discussion.

引用:
原帖由 食指 於 2018-6-19 04:59 AM 發表

哦...
ZTE meets ten dollars now.

引用:
原帖由 食指 於 2018-6-19 05:08 AM 發表

罷用...
Finish ? Close ? Shut up already.

引用:
原帖由 食指 於 2018-6-18 23:06 發表
美國將加收500億中國商品關稅,中國回擊,香討"中國跪低"反中L集體失聲
貿易戰對全世界都冇乜好處,唯一嘅好處就系見證d冇腦反中L如何弱智
玩關稅戰,都要睇吓某農業大國玩唔玩得起。
一味吹500億500億咁加,你估陰司紙咩!
即使打25%稅,都要有2000億貨物交易先有咁多稅打。
美國佬家陣咁窮,我就放長對眼睇吓佢仲玩得幾耐!

仲有,大陸唔係魚腩,同你打關稅戰嘅話,得益只有第3方嘅國家。

引用:
原帖由 貓男 於 2018-6-19 12:34 PM 發表

玩關稅戰,都要睇吓某農業大國玩唔玩得起。
一味吹500億500億咁加,你估陰司紙咩!
即使打25%稅,都要有2000億貨物交易先有咁多稅打。
美國佬家陣咁窮,我就放長對眼睇吓佢仲玩得幾耐!

仲有,大陸唔係魚腩,同你打關稅戰嘅話,得益只有第3方嘅國家。 ...
夜行人吹哨壯膽罷了。

引用:
原帖由 石叻 於 2018-6-19 13:06 發表

夜行人吹哨壯膽罷了。
壯膽嗎?我看不用了。
不如你講解吓打咩稅點打法打得出500億嚟參詳吓吖?

又或者講解吓美國啲黃豆/農產品被打重稅有啲咩出路都好。

引用:
原帖由 貓男 於 2018-6-19 02:08 PM 發表

壯膽嗎?我看不用了。
不如你講解吓打咩稅點打法打得出500億嚟參詳吓吖?

又或者講解吓美國啲黃豆/農產品被打重稅有啲咩出路都好。
講你也不懂。

引用:
原帖由 石叻 於 2018-6-19 14:23 發表

講你也不懂。
你唔識就話人唔懂,
你講出嚟或者香討有行家懂呢!
簡單講出美國買咩貨買幾多打幾重稅,乘一乘加埋晒就出答案,有幾難?唔通要解釋龐加萊猜想?

除非你想演譯厚顏則剛強,無恥則無敵!

引用:
原帖由 貓男 於 2018-6-19 02:29 PM 發表

你唔識就話人唔懂,
你講出嚟或者香討有行家懂呢!
簡單講出美國買咩貨買幾多打幾重稅,乘一乘加埋晒就出答案,有幾難?唔通要解釋龐加萊猜想?

除非你想演譯厚顏則剛強,無恥則無敵! ...
冇責任教你

引用:
原帖由 石叻 於 2018-6-19 14:40 發表

冇責任教你

睇死你唔識就亂噏!
教你一個乖!美國佬講打幾多幾多稅,得把口噏嘅啫!
真係打咗500億袋咗落袋然後唔俾人反將軍打返個稅R走啲錢先叫打贏!
你同DT一樣,齋吹就自詡無敵,但落實就有心無力!

引用:
原帖由 貓男 於 2018-6-19 03:02 PM 發表

睇死你唔識就亂噏!
教你一個乖!美國佬講打幾多幾多稅,得把口噏嘅啫!
真係打咗500億袋咗落袋然後唔俾人反將軍打返個稅R走啲錢先叫打贏!
你同DT一樣,齋吹就自詡無敵,但落實就有心無力! ...
早知你扮死狗。

引用:
原帖由 石叻 於 2018-6-19 15:03 發表

早知你扮死狗。
繼續吹牛皮啊!
越吹越顯出你冇料!
連"扮死狗"都講唔贏,
你條立場,快吹都硬不了...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]