• 瀏覽: 9,509
  • 回覆: 123
+7
引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2018-6-18 08:02 PM 發表
白痴仔。。。知唔知寧波係邊到呀。。。
我邦濕鳩流豬答……新加坡隔離!

引用:
原帖由 chenflie 於 2018-6-18 08:44 PM 發表

的確係。不過你係百越後代? 你姓冼啊?
如果你唔係百越後代。你叼咩中國文化啫。
仲有當年南北朝時代 廣東百越係冼姓部族帶領下 已經歸化左漢人啦。 冼族首領係女人。仲嫁左廣東個太守。號:冼夫人。係歷史度都幾嚮朵架。

你係百越後代?邊支啊? 百越得番一支完全獨立文化個部族喔:百越西鷗部族
係邊度? 泰國人就係!
撒哇迪卡啊 兄台! 你個度架? ...
師兄你又玩鳩流豬啦……教埋D咁L複雜既俾佢!佢識條L咩!

引用:
原帖由 malimasa 於 2018-6-18 07:04 PM 發表
..都不想理你了。這樣下去香港討論區大家可以正常的討論都被你們破壞掉了.
你覺唔覺版主好似好bias。

你不如講屈原遭到共產黨的迫害而投江啦

樓主嘅思緒原則,似乎非常混亂!

引用:
原帖由 你識條鐵咩 於 2018-6-18 07:20 PM 發表
唔使扯到百越咁遠嘅,要同中國切割唔做中國人好易之嗎,剪爛張印有中華人民共和嘅身份證咪得囉,樓主。

佢夠撚膽咩!

引用:
原帖由 人若流水 於 2018-6-18 08:56 PM 發表

哈哈……香港文化?你十幾年前一定未落香港啦!
佢應該仲喺大陸纜住條紅領巾 返小學中!

引用:
原帖由 59804774 於 2018-6-18 08:31 PM 發表
香討已變成法輪功,大妓院基地,任意淫亂
所以我希望23條能盡快立法

廣東文化關你肛毒蟥屍狗撚事咩

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2018-6-18 09:10 PM 發表

佢應該仲喺大陸纜住條紅領巾 返小學中!
其實呢?落得黎就安安份份咪搞埋D c佛野、冇人會睇吾起佢架!不過……話分兩頭、出埋D on l 99 帖就吾刁佢吾安樂!

引用:
原帖由 人若流水 於 2018-6-18 09:23 PM 發表

其實呢?落得黎就安安份份咪搞埋D c佛野、冇人會睇吾起佢架!不過……話分兩頭、出埋D on l 99 帖就吾刁佢吾安樂!
觀夫佢以往嘅所作所為, 佢應該幾享受被圍插!

無知無腦無恥

白痴樓主,上網做下功課,先係度呃狗糧。
一看地圖便清楚

樓主記得準時食藥!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]