• 瀏覽: 11,422
  • 回覆: 60
向美帝投降!國際慣例,投降輸一半!

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-6-18 03:17 PM 發表
香討D中華人民共和蟈人 一直講唔出佢地係日常生活中有乜實際行動 抗擊美帝開打嘅貿易戰

依家惟有由我地香港人 俾D真心建議佢地

由我講先:

我建議 所有中華人民共和蟈人 返大陸 團結在 共慘黨 身邊,幫黨俾關稅 同 蚛興罰款!

即使日後 中華人民共和蟈在貿易戰中亡國,佢地仲有黨,係咪先?:s ...
清除所有漢奸例如樓主這類扑街

爸爸時常教導,做人做事腳踏實地,不要未學行先學走,否則遲早仆倒。

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-6-18 03:17 PM 發表
香討D中華人民共和蟈人 一直講唔出佢地係日常生活中有乜實際行動 抗擊美帝開打嘅貿易戰

由我講先:

我建議 所有中華人民共和蟈人 返大陸 團結在 共慘黨 身邊,幫黨俾關稅 同 蚛興罰款!

即使日後 中華人民共和蟈在貿易戰中亡國,佢地仲有黨,係咪先?:s ...
樓主真喺有病!亡國

引用:

由我講先:

遲早都要打一獲
邊個贏 邊個做大佬
在俾多 十年時間中國
美國佬 都驚

叫晒啲國人從美回中

引用:
原帖由 kut2015 於 2018-6-18 04:13 PM 發表
罷買平果任何產品,包括平菓日報。
好建議!加埋罷買日月報!

引用:
原帖由 懷念黃金時代HK 於 2018-6-18 04:30 PM 發表
共賊黨 黨主 賊勁平,自封為帝,國號“賊”,賊朝建立。

同年,賊帝 謬易戰役 一敗塗地,於癲安門外自刎,賊朝滅亡。
呢段似抄綱絡架空歴史小説。

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-6-18 03:34 PM 發表

甘你有乜野實質行動啊!?
將洋奴狗趕出中國香港,佢地喜歡做洋人狗仔,但洋人又未必肯收留洋奴狗呢

又失利

自古以來,都是先平內,再對外!
先誅漢奸,再上下一心對抗外賊!
可乎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]