• 瀏覽: 11,424
  • 回覆: 60
建議坑殺黃屍,給美國一個下馬威。

共賊黨 黨主 賊勁平,自封為帝,國號“賊”,賊朝建立。

同年,賊帝 謬易戰役 一敗塗地,於癲安門外自刎,賊朝滅亡。

學南韓,馬雲、馬化騰一眾富豪捐身家救國。

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-6-18 03:17 PM 發表
香討D中華人民共和蟈人 一直講唔出佢地係日常生活中有乜實際行動 抗擊美帝開打嘅貿易戰

依家惟有由我地香港人 俾D真心建議佢地

由我講先:

我建議 所有中華人民共和蟈人 返大陸 團結在 共慘黨 身邊,幫黨俾關稅 同 蚛興罰款!

即使日後 中華人民共和蟈在貿易戰中亡國,佢地仲有黨,係咪先?:s ...
我建議:首先要驅逐樓主呢類盲反中出境。

足拿樓主一樣的漢奸

樓主是美蟈食屎狗,專舔美蟈屎眼

引用:
原帖由 kingking99 於 2018-6-18 03:51 PM 發表
先清除漢奸,如樓主之類
咁大把摑鳩豬!痛吾痛喔漢奸?

引用:
原帖由 skytra 於 2018-6-18 03:26 PM 發表
想反抗美帝

首先要清除中國本身毒瘤

寄居在中國身上的 洋奴/日奴/走狗
即係樓主!

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-6-18 03:17 PM 發表
香討D中華人民共和蟈人 一直講唔出佢地係日常生活中有乜實際行動 抗擊美帝開打嘅貿易戰

由我講先:

我建議 所有中華人民共和蟈人 返大陸 團結在 共慘黨 身邊,幫黨俾關稅 同 蚛興罰款!

即使日後 中華人民共和蟈在貿易戰中亡國,佢地仲有黨,係咪先?:s ...
擺食金拱門,擺買中興小米華為這些使用美帝零部件的黃皮白心漢奸公司,支持蟈民人人用iPhone支持國家上崗機會人人有工做

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-6-19 01:11 AM 發表

明明話 中華人民共和蟈係自己國家,依家 貿易戰 槍聲 已經響起,

點解到依家D中華人民共和蟈人都冇實際 行動 抗擊 美帝?

不如甘啦, 你地 捐曬D 生果金、長生津、綜援、傷殘津貼 俾共慘黨 一齊 抗敵啦,好冇先?

唔好 口講 愛國,但從來都冇實際行動至得架,係咪先? ...
就照你意思,立此為證:如果香港政府決定驅逐你呢類盲反中出境,我會做義工幫手負責遞戒你地出境。

引用:

由我講先:

仲發緊夢!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]