• 瀏覽: 39,485
  • 回覆: 389
  • 追帖: 4
皮幾嘢都走數,Now即炒佢啦,影響公司聲譽。

引用:
原帖由 aiiijima 於 2018-6-18 08:00 AM 發表

正阿喂。
希望d人去日本照版煮碗。
之後全世界租車公司都對持香港籍國際牌設下更多限制,d自駕L恨到啦。
而家全東南亞租車公司及酒店都對香港居民, 特別注意及限制, 因為香港的自稱本土, 太聰明、太自以為是.
雪藏牌或生手就出外租車, 出了事就想賴賬, 旅遊旺季就周圍訂房, 到期就全部取消!
呢啲行為令到香港居民的名聲臭晒!
一見到香港護照就打醒十二分精神!

而D正中垃圾,影衰哂香港。

引用:
原帖由 黃昏進擊的香腸 於 2018-6-18 08:10 AM 發表
本來唔識此女
而家出左名了
X2

但樣唔得,下次再見到都唔會認得

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2018-6-18 07:18 AM 發表

=老仟
=7heads

中華才藝小姐,才藝是走數?

首先呢個姓賴嘅人渣,事後俾個假電話號碼對方,根本存心詐騙在先,仆街港人越來越仆街。

我只係奇怪台狗租車公司,好似無保險呢回事咁

炒咗車無法出租,維修折舊都要客人負責?

點都講唔通呀

呢d係租車公司自已風險,關人能事

引用:
原帖由 abbalau 於 2018-6-18 08:24 AM 發表

而家全東南亞租車公司及酒店都對香港居民, 特別注意及限制, 因為香港的自稱本土, 太聰明、太自以為是.
雪藏牌或生手就出外租車, 出了事就想賴賬, 旅遊旺季就周圍定房, 到期就全部取消!
呢啲行為令到香港居民的名聲臭晒!
一見到香港護照就打醒十二分精神! ...
大部分都係想post張相去認屎認屁。
自己死就算,有d直頭累人累物。
租車為左操車,一早予左炒。

兩名女子駕車往班達伯格的農場上班,懷疑在雙白線切線爬頭,與對線一輛私家車相撞, 車上兩名澳洲籍男子死亡,兩名本港女亦受傷。

http://www.metrodaily.hk/metro_news/兩港人涉澳洲車禍致兩死/

引用:
原帖由 tamadabi 於 2018-6-18 08:27 AM 發表
我只係奇怪台狗租車公司,好似無保險呢回事咁

炒咗車無法出租,維修折舊都要客人負責?

點都講唔通呀

呢d係租車公司自已風險,關人能事
咁租車果個唔識評估車禍風險?

引用:
原帖由 123kenny456 於 2018-6-18 08:25 AM 發表
首先呢個姓賴嘅人渣,事後俾個假電話號碼對方,根本存心詐騙在先,仆街港人越來越仆街。
我反而多謝d人渣,自此之後,港人租車會有特別招呼。

我食魚子醬都皮幾野一客啦

多人認識咗增加知名度!高招

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]