• 瀏覽: 39,450
  • 回覆: 389
  • 追帖: 4
萬令蚊都冇好心唔好出黎撈啦

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2018-6-18 11:49 AM 發表
交俾律師處理?兩個人咁cheap有乜錢請律師,壹萬幾仟都無,cheap 到陣,影衰香港人。
聽到交律師處理,啖飯都噴出來,走數約一萬港元,話交律師處理,呢條賴小姐當腥港人傻的嗎?
腥港律師點處理台灣案件呀?

引用:
原帖由 tamadabi 於 2018-6-18 08:27 AM 發表
我只係奇怪台狗租車公司,好似無保險呢回事咁

炒咗車無法出租,維修折舊都要客人負責?

點都講唔通呀

呢d係租車公司自已風險,關人能事
租車,硬係要自我買埋保險啦。租車公司一定會問你買唔買。你想慳啲唔買,有乜事發生,尤其事意外令到有人傷亡,真係走路都唔掂。
呢啲保險費係絕對唔可以慳。

比你奶下隻西當無數囉

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-6-18 10:45 AM 發表

其實都係大家都係香港人,有必要抹黑?
抹黑? 你即係話呢段新聞係假? 定係叫隻cheap雞告誹謗?

引用:
原帖由 出得黎行 於 2018-6-18 10:41 AM 發表
來回墾丁條路咁易行都炒車,無L用
女嘅揸緊車
男嘅揸緊佢

引用:
原帖由 留金對月 於 2018-6-18 12:04 PM 發表

越來越似強國人?😅
果然係姓賴。。。。

引用:
原帖由 refugee 於 2018-6-18 08:58 AM 發表

又唔可以咁搬龍門既

當行差踏錯係大陸同胞既時候,呢度既文化何嘗唔係1個代表14億?而家2個代表700萬算係合理好多啦。
所以咪要屌囉!咪被人代表先得㗎!

引用:
原帖由 123kenny456 於 2018-6-18 09:48 AM 發表

藝人絕大部分都是租屋住,窮到濃。
呢啲樣子,極普通兼MK。睇一百次都未記得佢嘅樣。

高尚港人

引用:
原帖由 留金對月 於 2018-6-18 12:04 PM 發表

越來越似強國人?😅
係咪第幾代果啲呀?

1萬多D都要走數, 真係好CHEAP~ 包括佢地人格

引用:
原帖由 123kenny456 於 2018-6-18 12:08 PM 發表

聽到交律師處理,啖飯都噴出來,走數約一萬港元,話交律師處理,呢條賴小姐當腥港人傻的嗎?
腥港律師點處理台灣案件呀?
其實如果真係有人恐嚇,點解唔報警?差人做唔做到嘢都好,起碼唔使洗筆律師錢。
恐嚇不論在台灣或香港都係刑事。搵律師可以處理到嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]