• 瀏覽: 15,951
  • 回覆: 172
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 肉雞 於 2018-6-17 02:22 PM 發表
收檔啦環時,無人意圖或企圖教內地人守法,內地人守法程度完完全全係你呢d宣傳品既影響,係國家既責任。國家係趙家的,點教關人乜事,成日做唔到實事,將問題推係人地身上。 ...
冇錯,香港冇教育內地人責任,所以亂咁嚟係好合理同好合邏輯。

引用:
原帖由 johnlam8819033 於 2018-6-17 02:44 PM 發表

無錯 掟磚者應該十二年

放炸彈的應該死刑 領過大紫荊一樣要處死!
人地貼海報, 香港傳霉同反中份子就屈人放炸彈, 港殖政府從來無指控佢放炸彈

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-6-17 01:56 PM 發表
偏幫自己人又難怪, 不過香港犯民除了偏幫香港人還會偏幫美國人/歐洲人/日本人
還有南亞人

點解內地人要香港媒體教佢哋守法?

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-6-17 02:10 PM 發表

係架幾千蚊可以保釋暴動犯唔使扣留證件仲可以出國
藐視法庭,冇用暴力就五萬蚊。

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-6-17 01:56 PM 發表
偏幫自己人又難怪, 不過香港犯民除了偏幫香港人還會偏幫美國人/歐洲人/日本人
同埋台灣人(尤其係台獨份子, 綠營人士)。

犯民黃絲一向雙重標準,法律第二

話你on 9 ,龍門任搬是常識吧

引用:
原帖由 小稀 於 2018-6-17 02:50 PM 發表

藐視法庭,冇用暴力就五萬蚊。
5萬保釋根本就官玩野,點計都唔通

還時!咁幾時先還呢!有鐵袋又關佢事!

香港傳媒的確你好on9 香港之恥

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-6-17 13:56 發表
偏幫自己人又難怪, 不過香港犯民除了偏幫香港人還會偏幫美國人/歐洲人/日本人
乜野叫做自己人?同案7年果個都無乜人幫

講得出就唔怕認, 邊個攞過大紫荊? 連小小勇氣和承擔都無令人失望
引用:
原帖由 johnlam8819033 於 2018-6-17 03:04 PM 發表

咁d炸彈 天然生長出來的?

我話放炸彈的人 請不要對號入座 自暴其短

Thanks for sharing

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]