• 瀏覽: 30,337
  • 回覆: 173
  • 追帖: 1
+18
2016年農曆大年初二凌晨的旺角騷亂事件,本土民主前線前發言人梁天琦與另外兩名被告就掟磚傷人罪,被重判入獄6-7年.

翻查六七暴動案,暴徒掟的是汽油彈,又周圍放炸彈,更害死多人,平均亦只囚2年!

回歸後司法如此不公,難怪年青人聽到國歌想嘔.

咁都可以成為因果?有點白癡。

引用:
原帖由 唔好信黃絲帶 於 2018-6-16 04:45 PM 發表
咁都可以成為因果?有點白癡。
你今日先知黃絲係白痴?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ZZ_Gundam 於 2018-6-16 04:38 PM 發表
2016年農曆大年初二凌晨的旺角騷亂事件,本土民主前線前發言人梁天琦與另外兩名被告就掟磚傷人罪,被重判入獄6-7年.

翻查六七暴動案,暴徒掟的是汽油彈,又周圍放炸彈,更害死多人,平均亦只囚2年!

回歸後司法如此不公,難怪年青人聽到國歌想嘔. ...
有人又當香港人係白痴,

日日叫和平正義,

俾人打嗰個公平嗎?

引用:
原帖由 kenneth6 於 2018-6-16 05:01 PM 發表

有人又當香港人係白痴,

日日叫和平正義,

俾人打嗰個公平嗎?

8414373 8414374
那人叫過和平正義???

引用:
原帖由 Albert_Yip 於 2018-6-16 05:10 PM 發表

那人叫過和平正義???
全部犯民黃絲冚家剷,
日日叫公義和平啦!

引用:
原帖由 pqmboss 於 2018-6-16 04:49 PM 發表

你今日先知黃絲係白痴?
呢句真。

引用:
原帖由 ZZ_Gundam 於 2018-6-16 04:38 PM 發表

六七暴動案判咁輕
英國佬真係唔惦

引用:

唔坐咁耐
人生唔夠精彩

引用:
原帖由 pqmboss 於 2018-6-16 04:49 PM 發表 

你今日先知黃絲係白痴?
蟲太最真誠!

黃絲犯民損民白痴到一個點,
似迷信邪教反智瘋狂狀態

國歌問題呢幾年已經比樓主班黃屍玩嘢,梁天琦只係上星期才判,樓主個標題係梁天琦重判,所以D黃屍聽到國歌想嘔厲害,厲害

引用:

只是當年少判了

引用:
原帖由 bbfc5586 於 2018-6-16 06:01 PM 發表

六七暴動案判咁輕
英國佬真係唔惦
講十九幾萬次,67暴動判輕囉!而家都係叫判輕,你哋黃絲睇下全世界,暴動罪最輕十年起,而家垃圾梁先判6年,同國際標準仲差好遠

黃絲唔白痴,掂講得出 坐監係精彩人生,仲要成班白痴附和

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]