• 瀏覽: 30,366
  • 回覆: 173
  • 追帖: 1
+18
引用:
原帖由 動物投資者 於 2018-6-16 08:01 PM 發表

左仔放炸彈相對黃C扔磚相對輕了
曼德拉以前都俾美國列為恐怖分子咯

樓主要自己都呃埋去出帖唱衰國歌,呢點係黃豬先做得到架。
引用:
原帖由 lam1252 於 2018-6-16 06:17 PM 發表
國歌問題呢幾年已經比樓主班黃屍玩嘢,梁天琦只係上星期才判,樓主個標題係梁天琦重判,所以D黃屍聽到國歌想嘔厲害,厲害

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2018-6-16 09:41 PM 發表

答案都是-樣,平均刑期係錯誤,67時有人被判死刑,判6年太少了。
有啲直情都未見到個法官就已經瓜左,又唔見佢攞出嚟講。

引用:
原帖由 ZZ_Gundam 於 2018-6-16 04:38 PM 發表
2016年農曆大年初二凌晨的旺角騷亂事件,本土民主前線前發言人梁天琦與另外兩名被告就掟磚傷人罪,被重判入獄6-7年.

翻查六七暴動案,暴徒掟的是汽油彈,又周圍放炸彈,更害死多人,平均亦只囚2年!

回歸後司法如此不公,難怪年青人聽到國歌想嘔. ...
六七年d樓好平𠻹!

引用:
原帖由 Boyww32 於 2018-6-16 08:49 PM 發表
這些是黃粉?那怪我想一想就嘔
末來動涼喔!骨格精奇!肯定又系剛落香港既新本土啦!無畏無懼架!呢d叫2視!知冇?

引用:
原帖由 pqmboss 於 2018-6-16 04:49 PM 發表

你今日先知黃絲係白痴?
一向黃屍智障白痴

引用:
原帖由 ZZ_Gundam 於 2018-6-16 04:38 PM 發表 
2016年農曆大年初二凌晨的旺角騷亂事件,本土民主前線前發言人梁天琦與另外兩名被告就掟磚傷人罪,被重判入獄6-7年.

翻查六七暴動案,暴徒掟的是汽油彈,又周圍放炸彈,更害死多人,平均亦只囚2年!

回歸後司法如此不公,難怪年青人聽到國歌想嘔. ...
黃絲去民主自由美國,

試下襲警,

肯定俾人即時槍決!

夠公義未??

引用:
原帖由 動物投資者 於 2018-6-16 08:01 PM 發表

左仔放炸彈相對黃C扔磚相對輕了
黃絲都唔執輸,

有放炸彈咖

犯了法就要判刑!
有何不平?

是回歸後經濟不公。
高通漲,高樓價,搶房屋。
搞到民不聊生。

引用:
原帖由 bbfc5586 於 2018-6-16 06:02 PM 發表

唔坐咁耐
人生唔夠精彩
果陣未有ICAC,再判輕D都重得

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-6-17 12:48 AM 發表

聼倒 侵略者嘅蟈歌感到作嘔 係正常生理反應,同司法不公冇關!

地球上冇任何國家係屬於我地香港人所擁有嘅,所以香港人冇國歌亦冇國旗,知冇? ...
閣下同樓主都唔好死雞撐飯蓋啦!

引用:
原帖由 Albert_Yip 於 2018-6-16 04:53 PM 發表

狗竟然笑人白痴?
竟然有狗會寫出----狗竟然笑人白痴里幾個字

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]