• 瀏覽: 17,228
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
寄鑽石唔拆開驗貨就簽收?笑話嚟

運鑽石靠順豐?成單野一係就寄件人蠢到無朋友,一係就存心想呃鳩人,你話入面有一億人仔都得啦?

個個可能性都有可能,點拗?…

引用:
原帖由 siupercy 於 2018-6-16 09:07 AM 發表
運鑽石靠順豐?成單野一係就寄件人蠢到無朋友,一係就存心想呃鳩人,你話入面有一億人仔都得啦?
包個時快遞會檢查係乜,貴野會問你保唔保價,價錢大約一萬蚊收30蚊保費,運送途中損壞或遺失就會賠足你保左既價錢,如果唔保一個快遞好似最多賠300蚊,但如果簽收完先話唔見就口同鼻拗啦。

一定要當面拆開見到有貨才簽收,不過比粒朱二勝你,你都冇得防

引用:
原帖由 傻瓜店小二 於 2018-6-16 09:41 AM 發表

包個時快遞會檢查係乜,貴野會問你保唔保價,價錢大約一萬蚊收30蚊保費,運送途中損壞或遺失就會賠足你保左既價錢,如果唔保一個快遞好似最多賠300蚊,但如果簽收完先話唔見就口同鼻拗啦。 ...
X 2
可以買保險,
佢有冇買保險?

十萬鑽石用速遞????????????????????????

on9,買都買假鑽,平好多和真品無乜分別。

傳:騙局!?

引用:
原帖由 傻瓜店小二 於 2018-6-16 09:41 AM 發表

包個時快遞會檢查係乜,貴野會問你保唔保價,價錢大約一萬蚊收30蚊保費,運送途中損壞或遺失就會賠足你保左既價錢,如果唔保一個快遞好似最多賠300蚊,但如果簽收完先話唔見就口同鼻拗啦。 ...
其實我諗個人點解會寄順豐時唔諗住買保險但又寫明寄鑽石?

引用:
原帖由 siupercy 於 2018-6-16 10:29 AM 發表

其實我諗個人點解會寄順豐時唔諗住買保險但又寫明寄鑽石?
唔會寫明係鑽石,但多數寫係飾品。

引用:
原帖由 小稀 於 2018-6-16 09:58 AM 發表

X 2
可以買保險,
佢有冇買保險?
×乜鬼2
當外包裝沒損壞
賠條命比你囉

又要慳,又唔買保險,抵𠃊死

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]