• 瀏覽: 7,712
  • 回覆: 116
引用:
原帖由 highbury64 於 2018-6-15 01:56 PM 發表
http://sina.com.hk/news/article/20180615/0/1/2/英首批F-35B還未到-工程師被指對華泄露該機機密-8940688.html

英國《太陽報》14日報導稱,曾就職於羅爾斯・羅伊斯公司的73歲工程師布林・瓊斯12日被捕,原因是“涉嫌竊取英國皇家空軍最新隱形戰機F-35B的信息並提供給中國”。

英國路透社、《泰晤士報》等媒體轉載。報導稱,軍情 ...
有什麼可恥,美國CIA一樣千方百計要偷殲20的機密,偷得到就是本事.英國都有007,如果佢地偷殲20的機密你是不是一樣話美,英可恥?

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-6-15 01:56 PM 發表
http://sina.com.hk/news/article/20180615/0/1/2/英首批F-35B還未到-工程師被指對華泄露該機機密-8940688.html

英國《太陽報》14日報導稱,曾就職於羅爾斯・羅伊斯公司的73歲工程師布林・瓊斯12日被捕,原因是“涉嫌竊取英國皇家空軍最新隱形戰機F-35B的信息並提供給中國”。

辛苦? 咁快啲去死從新投胎做人啦。。。

"傳"......又係"傳"........你唔悶我都悶。

引用:

傳聞你都慰安時的後代,唔知揾到親生父親未,搵到後應該可以入日本籍。

007睇過吾少,碟戰是常識

有邊個國家唔偷人嘢?

引用:
原帖由 神殿老子 於 2018-6-15 02:43 PM 發表

有什麼可恥,美國CIA一樣千方百計要偷殲20的機密,偷得到就是本事.英國都有007,如果佢地偷殲20的機密你是不是一樣話美,英可恥?
唔同。對盲反中來講,英美偷到機密就係本事,中國偷到機密就係可恥!

唔理係咪真,有乜咁可恥,全世界都係咁做,可恥嘅係出賣自己國家嘅那位,在中國叫做"漢奸"在英國唔知係咪叫"英奸"呢

傳...完

引用:
原帖由 藍G正乞衣 於 2018-6-15 03:29 PM 發表
難怪人說中國人是賊
係,好多黃色物體都係個老母偷日本仔啲米青子先出到世!🤣🤣

英國政府才剛接收四架 F35B 幾十天

如何2003年離職前泄密 ?

英國又屈老弱殘專家往中國任職 大玩白色恐怖?

看來 是涉及 勞斯萊斯航發企業 向政府施壓 保持發動機技術外流吧

引用:
原帖由 白雲2014 於 2018-6-15 16:05 發表
英國政府才剛接收四架 F35B 幾十天

如何2003年離職前泄密 ?

英國又屈老弱殘專家往中國任職 大玩白色恐怖?
師兄心水清

傳,傳,傳,傳樓主你係漢奸,可恥

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]