• 瀏覽: 79,913
  • 回覆: 806
  • 追帖: 5
+33
提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Peter_H 於 2018-6-13 08:27 PM 發表
肥佬黎樓上都比人指名道姓打打殺殺喎 唔知以為辨葬事
乜你好驚咩?

引用:
原帖由 snooboy 於 2018-6-13 09:08 PM 發表

毒果開法官背景,明知一班柒頭仆到去和應,呢招真係殺人不見血

毒果轉貼員既智商係咁上下啦

法官惡過習近平!

好事

引用:
原帖由 fatcrab08 於 2018-6-13 09:07 PM 發表
香討班大陸仔 之前咪好鐘意成日鬧班法官嘅?   
呢鋪點算呀點算呀點算呀點算呀點算呀
嗰班噓國歌傻仔先慘……俾人影哂,大陸有人面Ai識別……將來冇運行!

引用:
原帖由 fatcrab08 於 2018-6-13 09:07 PM 發表
香討班大陸仔 之前咪好鐘意成日鬧班法官嘅?   
呢鋪點算呀點算呀點算呀點算呀點算呀
梁天琦、盧健民呢兩件大6仔?

引用:
原帖由 jelly1980 於 2018-6-13 09:06 PM 發表

發生乜嘢事可否講畀我聽呢
真係唔知?
話說梁天奇判6年監之後就,屎忽鬼毒果「無啦啦報咗篇判案既法官既個人生平同資料。」
暗牙低咩原因就係人都明啦。
由於新聞自由,入唔入到毒果記者好難講

不過有傻仔將篇報導(個人資料),四周圍forward,又引埋一堆傻仔留d攻擊性既恐嚇說話。

而家玩大咗囉

引用:
原帖由 Peter_H 於 2018-6-13 08:15 PM 發表
係咩⋯我同海牙法庭有多次經驗喎,有言論自由既地方未唔係呢回事喎 一個人覺得啱,唔代表所有人都要認同是絕對!
前也大把例子和寃獄事件發生過
況且有好多放生個實例 ...
誹謗, 恐嚇犯有邊個唔係話自己係岩既? 都話自己有言論自由架

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2018-6-13 08:59 PM 發表

@羅賤宰 入黎講兩句
佢去咗買西瓜留俾屋企人~

引用:
原帖由 refugee 於 2018-6-13 08:19 PM 發表

係咪講緊小麗僕人羅善宰啊?

http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27502810&extra=&page=1

版主一直都無刪帖似乎係要保留證據供警方跟進

睇怕佢黎緊呢幾日都無心情插領展捧小麗 ...
嘻嘻~縮返條槓不嬲都係阿...人之患專長,
估唔到有傳染病輪到...

引用:
原帖由 男E 於 2018-6-13 08:05 PM 發表
網上有言論辱罵高等法院法官彭寶琴,司法機構表示已轉介律政司跟進。

司法機構表示高度關注近日有人在社交媒體發表對個別法官的評論。彭寶琴負責審理梁天琦等三人涉及的暴動案,案件日前宣判梁天琦判監六年,同案被告盧建民判監七年,之前認罪的黃家駒被判監三年半。

新聞來源連結:
http://news.tvb.com/local/5b2103dbe60383887507b101 ...
買定薯片,呢排有特價

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2018-6-13 09:11 PM 發表

香土第一柒頭我會揀呆灣仔25世
重有經版主証實幾百個分身的波叔!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]