• 瀏覽: 25,515
  • 回覆: 328
  • 追帖: 2
+17
引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2018-6-13 03:34 PM 發表

X2,自己唔當自己係大陸人,香港人唔當佢係香港人,結果兩面不是人。
佢應該好憎梁天琦的老豆老母
佢比梁天琦更有代表性

引用:
原帖由 睇天做人 於 2018-6-13 03:18 PM 發表
垃圾用執垃圾求情
最大嗰件垃圾就係佢自己

吹到呢!唔係請救地球咩?

引用:
原帖由 車站枯燥的老漢 於 2018-6-13 03:28 PM 發表
一個正常內地細路仔到了香港俾毒果毒媒毒老師日日毒害,變成五毒俱全黃絲廢青,最後入監倉數星星,佢父母真系陰公,如果佢一路係內地成長,依家過著一個正常人生活,讀書、工作、建立家庭。 ...
如果佢冇落泥, 而家生活應該好好

引用:
原帖由 kitwo 於 2018-6-13 03:20 PM 發表
因為佢覺得佢自己比大陸人高一等, 但香港人又睇唔起佢系大陸仔,只可以做d反大陸嘅野顯得自己系同果班睇唔起大陸人嘅人系同類。
搗亂香港,好多都係呢 d 落左香港既大陸仔

引用:
原帖由 peter925 於 2018-6-13 03:23 PM 發表
“盧一直熱衷參與各種抗爭和運動”,終於可以最高判刑出位了。
求仁得仁

引用:
原帖由 全馬 於 2018-6-13 03:24 PM 發表
又係扮本土?
本土安份守己,假本土就成日搞亂香港

引用:
原帖由 wasana 於 2018-6-13 03:30 PM 發表

呢件有代表性,
賤畜口中的五毛,中哂!而且係假本土
土生土長果 d 香港人反而被五毛

人渣暴民判監7年, 有很多時間讓你在監獄作出貢獻了... 政府文具, 路牌, 制服... 有大把工作等你去做啊... 人生多精彩啊...

原來又係新移民

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-6-13 04:08 PM 發表
土生土長果 d 香港人反而被五毛
所以有理由相信口口聲聲話人地五毛果D根本上係大陸仔,土生土長嘅唔會將本土掛喺嘴邊。

點解唔處理左自己先,本身都係一件垃圾

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 13/6/2018 16:21 發表

所以有理由相信口口聲聲話人地五毛果D根本上係大陸仔,土生土長嘅唔會將本土掛喺嘴邊。
Agree  

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]