• 瀏覽: 55,489
  • 回覆: 409
  • 追帖: 2
+10
贏國果然又贏了

引用:
原帖由 textxt 於 2018-6-13 12:30 PM 發表
最慘和無奈肯定日本,比人飛左支導彈係頭頂經過都無野可以做,鬼叫老細同人傾掂數咩。
同意
最大輸家是日本
俄羅斯也不想美軍有藉口在自己邊境開戰

引用:
原帖由 nicekate 於 2018-6-13 12:22 PM 發表

包唔包台灣菜大媽?!
台灣省那位老姑婆連討論的資格都談不上......!!
連自己隊友的阿扁都曾經批評她是垃圾的存在.......!!

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2018-6-13 10:49 AM 發表
外媒就話北韓大陸嬴

港媒就話大陸輸
算把啦,港煤,上有肥佬來,下有肥婆蘭,極品。

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2018-6-13 10:39 AM 發表
被稱為「世紀峰會」的川金會,昨日順利在新加坡聖淘沙(Sentosa)落幕,相較於空洞又無實質效益的川普(Donald Trump)-金正恩(Kim Jong Un)四點共同聲明,更多媒體與專家討論更多的,恐怕是這場耗資數億元經費的會面,究竟誰才是真正的「贏家」?不少英媒和美媒都認為是金正恩,但根據澳洲新聞網(ABC)報導認為,「中國大陸」才是背後真正的贏家!澳洲新聞網認為,一直對北韓有極高影響的中 ...
射咗未?又係飛機文

有無成果都好,美朝現可直接對話,中共點阻都阻唔到

錯晒, 大winner是新加坡

引用:
原帖由 dealyou 於 2018-6-13 11:47 AM 發表

成哥,可能企係金沙排隊買緊蛋黃魚皮
排隊買蛋黃魚皮嗰個係佢個妹,金仔其實在金沙頂樓個無邊際泳池度游緊早水。

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2018-6-13 10:49 AM 發表
外媒就話北韓大陸嬴

港媒就話大陸輸
港媒話大陸輸 as usual

引用:
原帖由 angux123123 於 2018-6-13 10:55 AM 發表
金仔一定係大贏家
一手爛牌玩到而家咁
想當年俾香討既ching笑到...
點止香討,fb d傻仔嗰陣日日打飛機啦

引用:
原帖由 dealyou 於 2018-6-13 10:56 AM 發表

如果媒體掌握內部真正關係就唔洗係所謂媒體做濕尻分析員啦,一早入白宮入中南海做分析師啦
啱九樓分析師

得啦~得啦~....
總之中國成最大贏家啦~~得未呀???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]