• 瀏覽: 35,847
  • 回覆: 429
  • 追帖: 2
+25
來自蘋果評論員,沒一樣是正面的,個評論員係叻,就唔會喺蘋果出現啦

用金貼面值得光榮?

引用:
原帖由 hehaya2003 於 2018-6-13 09:00 AM 發表

送金仔去果架飛機,中國提供架喎
咁送金仔去果架飛機,邊國造㗎?
連飛機都無,呢單嘢自稱強國就真係一啲戲份都無喇,啲黨媒點用㗎飛機嚟狂打

決定正確!

暫時黎講,起馬美國唔會當北韓係狗,但係中國會!

引用:
原帖由 lam1252 於 2018-6-13 09:03 AM 發表
來自蘋果評論員,沒一樣是正面的,個評論員係叻,就唔會喺蘋果出現啦

蘋果專用時事評論員林和立

冇腦先信毒果

一睇標題就知系毒果

引用:
原帖由 steve3609 於 2018-6-13 09:04 AM 發表
決定正確!

暫時黎講,起馬美國唔會當北韓係狗,但係中國會!
當佢係卡達菲 候賽姻 及 拉登

六親不認的金仔 遇到新對手吧

見完老習先約傾偈,仲要中國派機送佢,會上仲要拒絕老侵枝筆。好明顯係防範老侵出估惑,種種行為,肥仔根本未信老侵,同中國依舊關係密切⋯

引用:
原帖由 Frankinztein 於 2018-6-13 07:47 AM 發表

朝鮮半島是東北亞地緣政治角力戰場,今次美朝透過雙邊會談達成四點協議,時事評論員林和立向《蘋果》指出,北韓領袖金正恩及美國總統特朗普都是贏家,尤其以金正恩贏得更多;中國則是大輸家,在朝鮮半島問題上被擯出局,預期國家主席習近平將會在全球「亮劍」,派解放軍到各地耀武揚威,以挽回面子。

時事評論員林和立表示,特朗普原要求北韓立即進行「完全、可驗證、不可逆轉的無核化」(Complete, Ve ...
叫左美國供應能源同金錢比北韓先啦 傻仔都知南韓美其名受美軍保護事實上日進貢 真想看看連加拿大到油水既兄弟點玩法

不如日本擔心金仔送晒d核武去日本銷毀啦

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2018-6-13 07:53 AM 發表
如果蘋果請少幾個哩d傻西泥扮磚家,銷路會無咁差,應該唔洗蝕幾億咁慘……
你又唔明lar, 唔報咁大, 點洗黑金.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]