• 瀏覽: 30,006
  • 回覆: 244
+10
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 25chris 於 2018-6-13 07:42 AM 發表

共匪垃圾,胡言亂語可以不理
台灣冇討論區咩?你條22K做乜成日走過嚟?係嗰邊比啲綠蛙排擠嗎

人哋差佬有宿舍住有鐵飯碗
黃色暴徒有監倉住有監獄飯食
邊個矝貴啲?

引用:
原帖由 25chris 於 2018-6-13 07:45 AM 發表

大陸垃圾又在香港講廢話
你咁得閒走去食晒台農滯銷啲蕉佢先啦死垃圾

引用:
原帖由 ZZ_Gundam 於 2018-6-13 05:58 AM 發表
旺角騷亂事件,本土民主前線前發言人梁天琦與另外兩名被告,先後認罪及被裁定暴動罪成。法官彭寶琴在高等法院,判梁天琦就暴動及襲警罪被判入獄6年,盧建民入獄7年,早前認罪的黃家駒則入獄3年半!!   

翻查六七暴動案,暴徒掟放炸彈真真實實炸死人,平均亦只囚2年!

差佬條命矜貴D? 差人只受傷冇死,判刑反而更重?!  梁美芬條賣港賊婆更話判刑合理! ...
判刑合理

差人係返工,執行職責,條命當然矜貴過暴亂嘅暴徒

咁簡單嘅道理都唔明?

引用:
原帖由 25chris 於 2018-6-13 07:50 AM 發表

我明白七狗賤命被判入獄十分合理
我認同你講法,差人打狗真係唔啱,受到法律制裁都合理。

我係正常人,尊重法律

只係低賤人種,先唔識得乜嘢叫法律

暴動呀~on99

引用:
原帖由 ZZ_Gundam 於 2018-6-13 05:58 AM 發表
旺角騷亂事件,本土民主前線前發言人梁天琦與另外兩名被告,先後認罪及被裁定暴動罪成。法官彭寶琴在高等法院,判梁天琦就暴動及襲警罪被判入獄6年,盧建民入獄7年,早前認罪的黃家駒則入獄3年半!!   

翻查六七暴動案,暴徒掟放炸彈真真實實炸死人,平均亦只囚2年!

差佬條命矜貴D? 差人只受傷冇死,判刑反而更重?!  梁美芬條賣港賊婆更話判刑合理! ...
黃屍樓豬智障,不是警察矜貴啲,而是你地班仆街搗亂社會,用極暴力行動,燒車丶掟磚丶襲擊正在執勤的警察,掟磚的碎片隨時傷及無辜。重判是正常!抵死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]