• 瀏覽: 12,802
  • 回覆: 39
+5
引用:
原帖由 kennylau2011 於 2018-6-20 09:27 AM 發表
果班人都係社會上最失敗最低微既人,自覺冇咩能力只好將怨氣發洩喺政府身上來自我安慰
香港嘅失敗者聯盟

佢屌緊港獨之父689,根本就係得d假愛國想有港獨!

引用:
原帖由 OOMAN 於 2018-6-20 08:44 AM 發表
信果班輪樣可以獨立 ? 
不如我信我會中六合彩頭獎 , 機會仲大 ! 
先吾講中國既客觀反對問題 , 單係佢地既手法 , 
已經係幼稚得可憐 , 既怕痕又怕痛 , 又怕付出 .  
那有革命 , 不用血 , 不用痛 ? 
說穿了, 班輪樣 , 要既只係撈政治油水 , 上到位
收十幾萬朝庭俸錄 , 叫下口號 , 惡形惡相 , 交叉下朝庭 ,
就可以家肥屋潤 . 
望下垃圾會入面d 柒 ...
一針見血

佢地睇毒果。邊有腦架。

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2018/6/12 18:51 發表
南北韓分治幾十年,一介女流尚知兩方同屬一國,渴望團聚;相反,香港黃屍講獨廢青數典忘祖,自創傷港民族,否認香港係我大中國嘅一部分,卑鄙無恥,正X街!黃屍廢青吔屎啦! ...
老公佢睇到張相話 : 相由心生,人靚樣又甜。
我厲佢一眼拎佢耳仔。

引用:
原帖由 OOMAN 於 2018-6-20 10:01 AM 發表

乞 ? 乞都吾輪掂啊 !
訓到黃朝白晏 , 先起身去開工 ,
又要講形象 , 又要講專嚴 !
呃老綜 , 講粗口佢地就叻 !
訓到幾點有乜所謂攞個籌款箱出嚟,叫兩句口號,大L把人俾錢佢哋洗啦再唔L掂,唱下海濶天空又搞L掂

嘩呢的post 句句到黃屎廢精肉,真係冇乜黃氣咁入嚟

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2018-6-14 01:36 AM 發表
一個韓國巾幗,勝過香港無數講獨廢青,講獨廢青吔屎啦!
你渲染分裂港人
同佔中者為同類

引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2018-6-20 08:55 AM 發表

相反,果班犯民,黃絲,毒能,廢青就相由心生,面目可憎
講到個樣,見到陳淑莊我真係食唔落飯

香港獨立?毒撚有冇諗過香港有一日會見解放軍兵臨城下,到時又要乞求美國出兵?超弱智!

話香港去開採石油已經知佢地無得救…

引用:
原帖由 lam1252 於 2018-6-20 12:50 PM 發表

講到個樣,見到陳淑莊我真係食唔落飯
女生減肥佳品

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]