• 瀏覽: 16,465
  • 回覆: 160
  • 追帖: 1
+11
殲-31與F-35宛如雙胞胎!? 外媒:中共八種武器「抄襲」美軍技術!- 關鍵時刻精華
https://www.youtube.com/watch?v=EbKmayk1bCs進入香討影片區

識抄都是本事,高科技武器是不會拿去注冊專利的,所以抄佢沒有犯法.
但好多國家連抄都吾識抄就失敗la,好似日本,印度........等等.俾架F-35,SU-30佢地都冇本事copy.

嘩!我頂呀,一個雙發一個單發叫雙胞胎。呆灣!呆灣!

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2018-6-11 04:04 PM 發表
殲-31與F-35宛如雙胞胎!? 外媒:中共八種武器「抄襲」美軍技術!- 關鍵時刻精華
https://www.youtube.com/watch?v=EbKmayk1bCs
而且中共D飛機重要有翼既添!!!簡直抄到離晒大譜!!!

引用:
原帖由 yeungph 於 2018-6-11 17:03 發表
嘩!我頂呀,一個雙發一個單發叫雙胞胎。呆灣!呆灣!
你見有人拎娛樂節目當權威評論就知咩事喇

我都覺得中共D武器全部都係抄襲美國5年後的設計

引用:
原帖由 神殿老子 於 2018-6-11 04:56 PM 發表
識抄都是本事,高科技武器是不會拿去注冊專利的,所以抄佢沒有犯法.
但好多國家連抄都吾識抄就失敗la,好似日本,印度........等等.俾架F-35,SU-30佢地都冇本事copy. ...
唔好玩啦, 人地得Q閒抄咩, 自己研發啦

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2018-6-11 05:28 PM 發表

所以心神下馬了,LCA 冇人要.

全世界都公認中國發明指南車同火藥,世界所有武器都係抄襲中國,係咪咁解法。

抄來抄得個樣。實用性能? 唉!

引用:
原帖由 水落石出2016 於 2018-6-11 05:37 PM 發表
全世界都公認中國發明指南車同火藥,世界所有武器都係抄襲中國,係咪咁解法。
黑火藥是西方發明。煙花果D就支支發明

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2018-6-11 05:27 PM 發表
我都覺得中共D武器全部都係抄襲美國5年後的設計
仲要係個殼。因為買模型複製

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2018-6-11 05:28 PM 發表

慰安婦真係自願硏制呀

引用:
原帖由 支支的克星 於 2018-6-11 05:47 PM 發表

慰安婦真係自願硏制呀
中國最強武器==>"城管" <==百分百自我研制+訓練

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]