• 瀏覽: 6,182
  • 回覆: 59
+4
天水圍發生風化案,三名女童遭人非禮,兩名涉案男子被捕,當中一人為休班警。據了解,警方早前收到家長報案,懷疑女兒從事援交,並在Instagram招客,而從事援交期間懷疑被人非禮。新界北總區重案組人員接手調查案件,根據電話記錄追查下,發

呢兩條友如果明知援交女未夠秤都搞,咁就抵啦。😒

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/196956/三女童疑從事援交遭非禮-警拘兩男-包括一休班警?utm_medium=Social&utm_source=fbpost_link&utm_campaign=mama

附件

Screenshot_20180608-043559.png(413.34 KB)

Screenshot_20180608-043609.png(194.62 KB)

Screenshot_20180608-043619.png(179.26 KB)

禿鷹話 你地無錯

未夠 16 歲就出泥做雞
引用:
原帖由 懷風小樹 於 2018-6-8 04:39 AM 發表
天水圍發生風化案,三名女童遭人非禮,兩名涉案男子被捕,當中一人為休班警。據了解,警方早前收到家長報案,懷疑女兒從事援交,並在Instagram招客,而從事援交期間懷疑被人非禮。新界北總區重案組人員接手調查案件,根據電話記錄追查下,發

https://cdn.hk01.com/media/article/196956/thumbnail/43b2b239118c9616dee1981473e42a ...

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-6-8 05:07 AM 發表

要換新電話唔做雞可以點

香港人幾時個價值觀變成咁呀???真係錯哂
我覺得係咪傾唔掂數,就老屈都要屈返泥。
引用:
原帖由 Dybalaa 於 2018-6-8 05:13 AM 發表

要換新電話唔做雞可以點

警察好大壓力 需調和 減壓

你地無錯

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-6-8 05:07 AM 發表

就算佢哋16歲以下做雞
咁呢幾條 去溝雞
仲要非禮人哋

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-6-8 05:31 AM 發表
香港人幾時個價值觀變成咁呀???真係錯哂
我覺得係咪傾唔掂數,就老屈都要屈返泥。

屈?
呢幾條警察 唔死都無用
16歲下都非禮
馬沙二代

唔好屈啦
用兩隻眼清楚啦
兩名涉案男子被捕
當中一人為休班警

點泥「呢幾條警察」呀???
引用:
原帖由 yipb1 於 2018-6-8 05:52 AM 發表

屈?
呢幾條警察 唔死都無用
16歲下都非禮
馬沙二代

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-6-8 06:02 AM 發表
唔好屈啦
用兩隻眼清楚啦
兩名涉案男子被捕
當中一人為休班警

點泥「呢幾條警察」呀???

講埋舊帳
夾埋幾十條添

雞係唔洗溝㗎
俾錢就得架啦
「溝」果 D 叫「學運女」
唔洗錢之餘仲俾人任中出㗎
當年佔領區真係人生好銀「」彩
引用:
原帖由 yipb1 於 2018-6-8 05:51 AM 發表

就算佢哋16歲以下做雞
咁呢幾條 去溝雞
仲要非禮人哋

不如話講埋宇宙大爆炸前啦

香港仲有好多「黑泛民」死監躉議員
洗唔洗拉埋佢哋出泥鞕屍呀???

你慢慢啦
引用:
原帖由 yipb1 於 2018-6-8 06:03 AM 發表

講埋舊帳
夾埋幾十條添

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]