• 瀏覽: 30,108
  • 回覆: 474
  • 追帖: 4
+14
引用:
原帖由 rex1997(2) 於 2018-6-5 12:32 PM 發表

呢度人工咁低
好pay 嘅快d去見工

https://static.appledaily.hk/images/e-pa ...
你估犯民痴英o個班無搵打手???!!! 佔中期間依班人更加請唔少hacker 搞政府機構,洗唔少$$$,$$從何來?? 無美金我死都唔信!!!

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2018-6-5 03:53 PM 發表
點解五毛冇出嚟說三道四嘅
佢地諗緊點樣引罵戰博關帖!!!
呢個帖直擊佢地G點~~
唔留得!!!

五毛真係人類的渣滓

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2018-6-5 03:51 PM 發表
泛民幾年前已有哩個工種,叫網絡評論員,黃毓民開會時被偷拍親口講嘅。
跟本全世界刀係咁,係D黃屍只准毒果播毒,唔比5毛揾食.
人地講你唔識去分析架,唔怪得你班白痴比人系網上
鼓動走去掟磚.又唔見6撚同9達比人拉!! 7

毒果老細身患病疾,隨時一命嗚呼。
毒果隨時停刊。
醒目毒果記者盡快轉工。

引用:
原帖由 被監控會員253 於 2018-6-5 12:34 發表
有智商有良知都唔會做五毛啦!!!!
你唔好咁樣話果堆人渣啦。

引用:
原帖由 wasana 於 2018-6-5 04:06 PM 發表

你試咩?
不如去應徵睇下咩料(即係運吉),跟住去上班一族版出帖分享

引用:
原帖由 peter925 於 5/6/2018 14:26 發表
黃絲無回鄉證無得做。
return home 囉
不過係老尾唔肯收

引用:
原帖由 被監控會員253 於 2018-6-5 12:34 PM 發表
有智商有良知都唔會做五毛啦!!!!
師兄,每個人都有個價,個價包括良知等。是嗎!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-6-5 03:16 PM 發表
可惜香討好多香港人被五毛
吋黃絲同港毒會被五毛是常識

引用:
原帖由 陳主任 於 2018-6-5 04:03 PM 發表

跟本全世界刀係咁,係D黃屍只准毒果播毒,唔比5毛揾食.
人地講你唔識去分析架,唔怪得你班白痴比人系網上
鼓動走去掟磚.又唔見6撚同9達比人拉!! 7
因為 五毛🐶 搵食都衰個人, 就算 理據 好好醜醜 都作一啲出嚟交代畀佢主人, 佢主人啲錢 就是納稅人嘅錢, 你睇毛狗 一貫處事方法 就係九唔搭八 一係喺度吠, 咁好做 不如介紹畀多啲人搵食啦 等有啲 人 唔好再依賴 公援, 嗰班人 十居其九都係大陸人 同聲同氣 佢哋一定好樂意做

引用:
原帖由 rex1997(2) 於 2018-6-5 12:32 PM 發表

呢度人工咁低
好pay 嘅快d去見工

https://static.appledaily.hk/images/e-pa ...
李生要快去應徵, 肥佬就快閂水喉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]