• 瀏覽: 30,106
  • 回覆: 474
  • 追帖: 4
+14
都系搵兩餐咁大把,無讀書,無一技之長,又唔挨得,呢世都無乜機會發圍,做呢的工岩哂啦

共慘早就應該炒晒班小學鷄五毛!!
在香討所見之五毛不但水平低~~
仲來來去去果幾招:

1.先賴生果!生果報唔click。
2.外國都有啦,英美德法日,星韓泰菲印都有啦,火星都有啦。
3.撻祖宗東江水身份證中文字上台溝淡攬炒!顛倒黑白死撐大陸作奸犯科好平常,將大陸作奸犯科拎黎討論才是不正常!!

4.以上皆失敗即引罵戰博關帖。關帖大陸作奸犯科醜事惡行就當唔存在冇發生lu!!!

讚自己乖又賺錢~~
叻喇!!
引用:
原帖由 peter148 於 2018-6-5 03:30 PM 發表

乖,good dog快啲去領狗糧啦!西毛狗

引用:
原帖由 被監控會員253 於 2018-6-5 03:31 PM 發表
共慘早就應該炒晒班小學鷄五毛!!
在香討所見之五毛不但水平低~~
仲來來去去果幾招:

1.先賴生果!生果報唔click。
2.外國都有啦,英美德法日,星韓泰菲印都有啦,火星都有啦。
3.撻祖宗東江水身份證中文字上台溝淡攬炒!顛倒黑白死撐大陸作奸犯科好平常,將大陸作奸犯科拎黎討論才是不正常!!
4.以上皆失敗即引罵戰博關帖。關帖大陸作奸犯科醜事惡行就當唔存在冇發生lu!!! ...
哦. 又賺毛5.呵呵

引用:
原帖由 rex1997(2) 於 2018-6-5 12:32 PM 發表

呢度人工咁低
好pay 嘅快d去見工

https://static.appledaily.hk/images/e-pa ...
賺嗰雞碎咁多人工, 契弟做 五毛 做乜鳩

殘體字!!!
厲害厲害👍👍👍!!!
引用:
原帖由 陳主任 於 2018-6-5 03:34 PM 發表

哦. 又毛5.呵呵

引用:
原帖由 被監控會員253 於 2018-6-5 03:35 PM 發表
厲害厲害👍👍👍!!!
吹咩.
好激氣呀...

邊敢激你丫~~
陣間又用招式 :

4.以上皆失敗即引罵戰博關帖。關帖大陸作奸犯科醜事惡行就當唔存在冇發生lu!!!
引用:
原帖由 陳主任 於 2018-6-5 03:37 PM 發表

吹咩.
好激氣呀...

老共五毛=毒果打手, 都係同一類人, 不過老共有糧出, 毒果自僱, 不如轉行做五毛!

五毛幼稚園畢業都夠哂啦,出帖寫嚟寫去三幅被

引用:
原帖由 motivation 於 2018-6-5 12:47 PM 發表

人地自僱邊有糧出呀,屎就有得佢地食
yes, fair comment

,
引用:
原帖由 PKdickson 於 2018-6-5 03:43 PM 發表
老共五毛=毒果打手, 都係同一類人, 不過老共有糧出, 毒果自僱, 不如轉行做五毛!
仲有一類,係科林請的, 沒有立塲,總之同你扼, 志在增加人流.

泛民幾年前已有哩個工種,叫網絡評論員,黃毓民開會時被偷拍親口講嘅。

引用:
原帖由 tinnit 於 2018-6-5 12:36 PM 發表
照計左報出糧準時過毒果!
毒果都無員工 ,,全部都係自顧人士

點解五毛冇出嚟說三道四嘅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]