• 瀏覽: 11,306
  • 回覆: 170
聽說,保護政府及商家利益的共聯會,豬婆爤話只要為了國家,殺人放火都可以。

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-6-5 01:23 PM 發表
有人企圖代表香港年青人
放心, 佢只代表到未來會成為癈青果班

引用:
原帖由 caledis 於 2018-6-5 02:34 PM 發表

反正唔關我事,不過如果人人都係自願,就唔會咁多反對聲音,今時今日立法會直選都係泛民得票多過保皇啦。
咁咪更加正明香港不適合民主囉!傳媒講咩佢地就信咩,香港真系多白痴。

大家愛西方馬克思共產主義嗎?

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2018-6-5 02:57 PM 發表

咁你可以揾返你出生那天香港所屬的國家,叫佢收留你,或索性返你已移民的國家,不要賴死在中國香港。
佢地好多都系97後出世。正牌大陸人,

引用:
原帖由 caledis 於 2018-6-5 03:07 PM 發表

你偉大PRC嘅香港特區公司鍾意高薪低稅請我呢啲英國人嚟管理中國香港人喎。
你真係極品智將
話到中國幾咁衰,仲要賴皮留係中國香港都算
仲要收中國香港啲錢咁無骨氣?

仲有你身兼咩職咁巴閉,可以管理中國香港人?
比啲證據出黎大家睇下啦
冇證據亂9咁UP都得,我話我係上帝都得啦
又或者我自己證明我係你主人,你係我奴隸又得
你仲咁唔跪拜我呢個主子?

朋友,你都係返印度吔舊啦

引用:
原帖由 哈哈嘿嘿 於 2018-6-5 04:12 PM 發表

你真係極品智將
話到中國幾咁衰,仲要賴皮留係中國香港都算
仲要收中國香港啲錢咁無骨氣?

仲有你身兼咩職咁巴閉,可以管理中國香港人?
比啲證據出黎大家睇下啦
冇證據亂9咁UP都得,我話我係上帝都得啦
又或者我自己證明我係你主人,你係我奴隸又得
你仲咁唔跪拜我呢個主子?

朋友,你都係返印度吔舊啦 ...
我幾時話到強國幾咁衰?比啲證據出黎大家睇下啦。

引用:
原帖由 caledis 於 2018-6-5 04:15 PM 發表

有就話有
無就話無

好難咩?

哈哈 ...

究竟有無向入境處申報國籍變更嗟?
無的話
你就是中國人
就是愛國愛黨囉
哈哈 ... 恭喜

引用:
原帖由 caledis 於 2018-6-5 04:15 PM 發表

引用:
原帖由 caledis 於 2018-6-5 01:19 PM 發表

非常有道理嘅文章,今時今日,港共政權以「愛國」為包裝,強行逼迫香港人擁護強國獨裁政權。
自己講過0既野咁快唔記得?
定係唔衰得,不惜自打嘴巴?

你就真係乜證據都冇係度亂9咁吹
又話高薪請你管中國香港人
證據呢?

都係個句,冇證冇據亂9咁吹都得
我依家證明我係你主子,你呢個奴材仲唔向我呢個主子下跪?

朋友,你都係返印度吔蕉啦

不愛國是閣下的事,但不要顛復自己國家

引用:
原帖由 chenflie 於 2018-6-5 15:35 發表

出事就叫中國大使館幫手。 駐港部隊唔使交軍餉。軍唔使參。國家稅唔使交。
養出班咩人? 白食唔做。食碗面翻碗底。
香港市民就是愛白吃白喝,一點國家義務都不肯付出,國家卻無條件派軍隊駐守!

引用:
原帖由 哈哈嘿嘿 於 2018-6-5 04:32 PM 發表

自己講過0既野咁快唔記得?
定係唔衰得,不惜自打嘴巴?

你就真係乜證據都冇係度亂9咁吹
又話高薪請你管中國香港人
證據呢?

都係個句,冇證冇據亂9咁吹都得
我依家證明我係你主子,你呢個奴材仲唔向我呢個主子下跪?:smil ...
即係閣下認為港共政權係中共指示嘅。明白晒。

引用:
原帖由 caledis 於 2018-6-5 05:06 PM 發表

即係閣下認為港共政權係中共指示嘅。明白晒。
即係閣下認為港共政權 ( EG 689) 唔係中共指示嘅。明白晒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]