• 瀏覽: 27,057
  • 回覆: 361
+13
藍絲/建制成日話市民唔應該犯法

但孫中山同毛澤東攪活動, 有邊次係唔犯法?

如果冇佢地當日攪事, 會有今日的強國?

引用:
原帖由 ZZ_Gundam 於 2018-6-4 01:22 PM 發表
你有無用腦去分析?
被推翻的滿清、被打敗的國民政府都是腐敗無能的政權。
現今的中共卻是蒸蒸日上、大國崛起。

引用:
原帖由 ZZ_Gundam 於 2018-6-4 01:22 PM 發表

忽然又BUY毛澤東, 冇得輸

佢地嘅人次次都流血,甚至冇命。黃獨賊可唔可以?

引用:
原帖由 cortet 於 2018-6-4 02:50 PM 發表

你有無用腦去分析?
被推翻的滿清、被打敗的國民政府都是腐敗無能的政權。
現今的中共卻是蒸蒸日上、大國崛起。
清初都係蒸蒸日上,四海升平,萬國來朝,收復台灣,打敗羅剎國。版圖大過中共。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-6-4 03:54 PM 發表

清初都係蒸蒸日上,四海升平,萬國來朝,收復台灣,打敗羅剎國。版圖大過中共。
你都識講清【【初】】啦,
所以嗎冇人反/反唔成囉。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-6-4 03:54 PM 發表
你亦係無腦去分析既!
孫中山身處於清初時期?

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2018-6-4 03:56 PM 發表
你都識講清【【初】】啦,
所以嗎冇人反/反唔成囉。
X2

佢想搬龍門,但搬錯龍門。
但佢承認左:現今中共蒸蒸日上、大國崛起。

引用:

首先,我十分懷疑你嘅智商~~睇少啲毒果啦

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-6-4 02:52 PM 發表

忽然又BUY毛澤東, 冇得輸
你睇唔到佢地手中有炸沙..

樓主即是同意泛黃陣營所作所為係犯法

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-6-4 06:34 PM 發表

所以要清除黃狗
其實每次見有黃種人鬧人'黃狗'我都會忍唔住笑

引用:
原帖由 behappy1997 於 2018-6-4 03:12 PM 發表
佢地嘅人次次都流血,甚至冇命。黃獨賊可唔可以?
黃獨扮弱智低能,有精神病,父母患癌摶同情就有

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]