• 瀏覽: 87,470
  • 回覆: 687
  • 追帖: 17
+42
統一台灣後,蘋果員工會唔會同民進黨,泛民一齊送上法庭就好難講😏

毒果改名叫葡萄算啦,酸成咁

美國黑人嫁英國白人又係麥?

引用:
原帖由 左仔打緊飛機 於 2018-5-28 06:48 AM 發表
一場跨民族的婚禮,原本可喜哥賀,但貌美如花的維吾爾族新娘絲毫沒有新婚喜悅,表情既無奈又委屈;相反,長相平庸的漢族新郎則笑臉盈盈......關注新疆人權狀況的facebook專頁「Talk to East Turkestan」直指這場婚禮,其實是中國政府的陰謀,將關押在洗腦集中營的維族人做人質,迫使維...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
中共衰過納綷黨

引用:
原帖由 RAy_1982zzz 於 2018-5-28 06:59 AM 發表
統一台灣後,蘋果員工會唔會同民進黨,泛民一齊送上法庭就好難講😏
晒時間,即接送燌化爐處理。

如果正如「妓者」咁講
仲會俾你拍片 POST 上 FB???
「妓者」以為讀者都係唔用腦???
引用:
原帖由 左仔打緊飛機 於 2018-5-28 06:48 AM 發表
一場跨民族的婚禮,原本可喜哥賀,但貌美如花的維吾爾族新娘絲毫沒有新婚喜悅,表情既無奈又委屈;相反,長相平庸的漢族新郎則笑臉盈盈......關注新疆人權狀況的facebook專頁「Talk to East Turkestan」直指這場婚禮,其實是中國政府的陰謀,將關押在洗腦集中營的維族人做人質,迫使維...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...

⋯⋯好似色狼

得2張相又作新聞?

毒果新聞,作得就作

引用:
原帖由 Kahim 於 2018-5-28 07:16 AM 發表
美國黑人嫁英國白人又係麥?
總之其中一個係黑人,無倫男/女都係生出來的兒女都是黑人,但是無咁黑嘅!這事我親眼見證的。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-5-28 07:30 AM 發表
如果正如「妓者」咁講
仲會俾你拍片 POST 上 FB???
「妓者」以為讀者都係唔用腦???

讀者用腦就唔會睇毒果吧

引用:
原帖由 一腳踢死牛 於 2018-5-28 07:35 AM 發表
毒果新聞,作得就作
毒果新聞,作得就作xxxxxxxxxx2

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]