• 瀏覽: 27,129
  • 回覆: 366
  • 追帖: 2
+23
從前聲勢浩大,今天只剩三百,民主派應該檢討自己!

王小三過年,一年不如一年。

引用:
原帖由 dtw 於 2018-5-27 05:09 PM 發表
從前聲勢浩大,今天只剩三百,民主派應該檢討自己!
呢班所謂嘅民主派變晒質,冇人支持係正常

呢班友做咩尋晚唔去旺角撐場!

溫馨提示呢班福佳戴帽戴口罩, 最好擔把傘遮住個頭,
因為強力部門已在各個街口架設人臉識別數碼攝錄機, 呢班福佳日後返大陸, 過關時全部沒收回鄉証.

引用:
原帖由 左仔打緊飛機 於 27/5/2018 17:07 發表
中共六四屠城29周年,支聯會今日舉行一年一度的六四遊行,數百名遊行人士下午3時由灣仔修頓球場出發,預備遊行至西環中聯辦。雖然有人大常委在今年三月稱叫「結束一黨專政」不能參選,但遊行人士無懼威嚇,依舊高叫「結束一黨專政」口號。在下午2時已有數輛警車及十多名警員在灣仔地鐵站修頓球...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20180527/72 ...
發啦……又籌款

引用:
原帖由 eoldman 於 27/5/2018 17:16 發表
期望己久一年一度抽水大遊行,你捐錢未
咁耐都唔上市

引用:
原帖由 sohotabc 於 27/5/2018 17:25 發表

籌咗咁多年錢但一分一毫也沒給六四死傷者家屬錢往哪兒了??
盲主好貴個喎
你睇泥生洗左幾多錢

引用:
原帖由 sohotabc 於 27/5/2018 17:27 發表

每逄六四倍思金一年一度同胞同血濃於水又到
忽然又同胞……好兄弟

300 人都要撐、唔撐無捐款就食穀種㗎啦

年年吵到死,擾民

主題標籤 #何俊仁
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]