• 瀏覽: 38,061
  • 回覆: 238
  • 追帖: 2
+5

嚴格來講,香港沒有「雞姦」罪啦,只有強姦和肛交(非法)等的性罪行吧。

概念上的問題

難到係香討傳說中嘅「基路難行」?

條仆街仔識玩阿諗住冇BB

如果個o靚仔以人權自由,法律第2,個官可以點拆?

15歲已經要走後門

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 xcome 於 2018-5-27 07:02 AM 發表

對所有黃絲,可以引用這條
個靚仔同女方親密行為被女方父親得知,覺得隱私被侵犯。同埋佢吾係雞姦,只係無意中陰莖進入左女方肛門入面,並非有意。民主黨對15歲男童嘅行為,認為係有吾合理,但罪不致死。民主黨表示,男童進入女方身體係不當,但女童父親更不應侵犯男童私隱。

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2018-5-27 06:46 發表
嚴格來講,香港沒有「雞姦」罪啦,只有強姦和肛交(非法)等的性罪行吧。

概念上的問題
女童自願,怎強姦?
衰11啫。

引用:
原帖由 ThemisChan 於 2018-5-27 07:18 發表
小朋友玩到咁激
15, 唔細,e+d 靚仔好早熟。

引用:
原帖由 wanmh 於 2018-5-27 07:14 AM 發表

個靚仔同女方親密行為被女方父親得知,覺得隱私被侵犯。同埋佢吾係雞姦,只係無意中陰莖進入左女方肛門入面,並非有意。民主黨對15歲男童嘅行為,認為係有吾合理,但罪不致死。民主黨表示,男童進入女方身體係不當,但女童父親更不應侵犯男童私隱。 ...
女仔一家人有錯在先
應向男童道歉及作出賠償

拉埋條女就啱喇,根本一隻手拍唔響的,條女太淫了

引用:
原帖由 xcome 於 2018-5-27 07:02 AM 發表

對所有黃絲,可以引用這條
政撚真係無處不在
講正題,條女未夠16,唔告強姦都已奶左野。

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2018-5-27 06:16 AM 發表
葵涌發生懷疑雞姦案,晚上7時許,一對父母返回安蔭邨寓所時,發現14歲女兒與15歲男友共處一室,於是報案。警員接報到場,經初步調查,拘捕該名15歲男友,涉嫌雞姦。

咁細個就跳級玩屎忽窿,好嘢!但雞姦不是同性才可以叫做雞姦,如果是一男一女應該是叫強姦!

新聞來源連結:

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180526&s=10829 ...
條友真識玩,
一定常去深水埗找
油精,後庭。

鍵盤翻頁
左右