• 瀏覽: 9,680
  • 回覆: 127
何志平因涉嫌賄賂非洲官員及洗黑錢,可能被判10年徒刑,在紐約的法院,被判二千萬美元都不準保釋候審。

韋恩斯坦因涉嫌強姦及性侵多名女性,罪成可被判25年監,同在紐約的法院,卻可以用一百萬美元保釋。

韋恩斯自己投案, 走佬風險 

引用:
原帖由 路寅甲 於 2018-5-26 01:24 PM 發表
韋恩斯自己投案, 走佬風險
韋恩斯坦案多美國人受害,何志平案沒有任何受害人。

知傴係5毛,唔玩到傴劉x波下埸咁已好比面阿爺,仲想保外就醫,叫佢老婆咪去,唔係比人砌埋生豬肉真係仲慘。

王永平?

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2018-5-26 01:21 PM 發表
王永平因涉嫌賄賂非洲官員及洗黑錢,可能被判10年徒刑,在紐約的法院,被判二千萬美元都不準保釋候審。

韋恩斯坦因涉嫌強姦及性侵多名女性,罪成可被判25年監,同在紐約的法院,卻可以用一百萬美元保釋。 ...
對付流氓國家既走狗既標準不同!

引用:
原帖由 紅孖寶 於 2018-5-26 01:30 PM 發表
王永平?
搞錯,其實好想係佢。

引用:
原帖由 ivanshiu2003 於 2018-5-26 01:32 PM 發表

對付流氓國家既走狗既標準不同!
咁你唔好怪中國拉所謂維權人士的含洋L洋奴啦。

pk

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2018-5-26 01:29 PM 發表
知傴係5毛,唔玩到傴劉x波下埸咁已好比面阿爺,仲想保外就醫,叫佢老婆咪去,唔係比人砌埋生豬肉真係仲慘。
成個依拉克都係被砌生豬肉而亡國。

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2018-5-26 01:27 PM 發表

韋恩斯坦案多美國人受害,何志平案沒有任何受害人。
即係賄賂無受害人,甚至有受益人就唔需要坐監?呢啲叫中國式法治?

保釋金防人走佬啫
咁人地覺得你實走佬咪要你比多d

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2018-5-26 01:40 PM 發表

成個依拉克都係被砌生豬肉而亡國。
春秋無義戰

你唔係今日先知吓話

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2018-5-26 01:21 PM 發表
何志平因涉嫌賄賂非洲官員及洗黑錢,可能被判10年徒刑,在紐約的法院,被判二千萬美元都不準保釋候審。

韋恩斯坦因涉嫌強姦及性侵多名女性,罪成可被判25年監,同在紐約的法院,卻可以用一百萬美元保釋。 ...
美帝國度只有人治,冇法治

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]