• 瀏覽: 13,581
  • 回覆: 62
  • 追帖: 1
+4
難民? 攞正文件黎香港

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-5-25 07:04 PM 發表
大家都知道 任何地方的難民都沒有投票權, 就跟農場裏的畜牲不用投票一樣!

大多數 中華人民共和蟈人 都沒有資格 參與揀選 人大代表,説明本質上 牠們都是 難民!

香港人 絕對支持 大灣區,作用有三:

1。把每天150名 逃港 單程證 難民 直接移送  大灣區
2。把97年後 逃港 單程證 難民及家人 通通移送 大灣區 以便 家庭團聚
3. 把所有 滯港中華 ...
可唔可以理解....如你....
我唔明

十分支持,最好接收十三億同胞,一人一張中國香港大灣區特別行政區居民身分證。

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2018-5-26 01:18 AM 發表
十分支持,最好接收十三億同胞,一人一張中國香港大灣區特別行政區居民身分證。
可唔可以理解為一國....唔明

引用:
原帖由 GPR 於 2018-5-26 01:57 AM 發表 

可唔可以理解為一國....唔明
一國兩制就是一個中國啊,兩制就是中國內的兩個制度,一國和兩制也屬於全體中國和人民擁有,為什麼焗限部份中國人因地理原因斷絕另一制政治權利?

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-5-25 07:04 PM 發表
大家都知道 任何地方的難民都沒有投票權, 就跟農場裏的畜牲不用投票一樣!

大多數 中華人民共和蟈人 都沒有資格 參與揀選 人大代表,説明本質上 牠們都是 難民!

2。把97年後 逃港 單程證 難民及家人 通通移送 大灣區 以便 家庭團聚
畜生罵誰?

夠鐘就食藥啦 

引用:
原帖由 pacific69 於 2018-5-26 02:47 AM 發表
夠鐘就食藥啦 
幾百個精神分裂才可以得出如此膠的諗法 人地都幾慘

引用:

你講緊乜賊呀?都九唔L搭八!

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-5-26 04:48 PM 發表

我們見過沒有 份參與揀選人大代表的畜牲,
卻從來沒有見過罵人的畜牲
畜生罵誰

引用:

呀樓主,好好keep住你思維,所謂82法則係好需要你依D人係80%裡面既,係呀,有關大陸既咩都係唔好既,努力守好你既思維到老呀!一個所謂大灣區concept,有腦有能力既人已經識布局一步一步去致富,不過,當然係有能既人啦!多D你依D人係香港真好!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]