• 瀏覽: 107,194
  • 回覆: 1,292
  • 追帖: 9
+56
好多傻仔仲未清醒.
黑社會推個傻仔去做替死鬼的手法, 就不停讚佢有義氣.

引用:
原帖由 qe9263 於 2018-5-23 19:07 發表
梁振英:定罪年輕人中何以沒反對派子女?

【文匯網訊】(記者 莊恭誠)繼日前接連撰文反駁《蘋果日報》社論抹黑粵港澳大灣區發展,全國政協副主席梁振英昨日再度在網上刊文,提出近年沖廣場、「佔中」、暴動、造炸彈、潛逃、帶武器參加集會等一系列事件中,有一個問題最值得反思:「被捕被定罪被監禁的年輕人當中,為什麼沒有任何一個反對派頭面人物的子女?為什麼?為什麼一個也沒有?是誰不斷radicalise(激進 ...
我支持梁振英

他指出重點

引用:
原帖由 qe9263 於 2018-5-23 07:07 PM 發表

梁振英:定罪年輕人中何以沒反對派子女?

【文匯網訊】(記者 莊恭誠)繼日前接連撰文反駁《蘋果日報》社論抹黑粵港澳大灣區發展,全國政協副主席梁振英昨日再度在網上刊文,提出近年沖廣場、「佔中」、暴動、造炸彈、潛逃、帶武器參加集會等一系列事件中,有一個問題最值得反思:「被捕被定罪被監禁的年輕人當中,為什麼沒有任何一個反對派頭面人物的子女?為什麼?為什麼一個也沒有?是誰不斷radicalise( ...
乜佢啲老婆仔囡又好愛國咩?

引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-5-23 07:12 PM 發表

梁振英有無叫你為愛國而去犯法

反對派啲子女都屌9佢地老豆老母,咁咪無囉!68條狗同班盲舔食屎狗真係蠢L過西!

因為佢地唔傻

引用:
原帖由 ning2005 於 2018-5-23 07:10 PM 發表

我支持梁振英

他指出重點
x2

世事被看破了

CY 你講呢 d 係無 lun 用的。洗腦既已經洗腦。

引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-5-23 07:12 PM 發表

你點樣睇到唔愛國?

教蝗屍情何以堪呢

黃C妓者明知都吾會問

中央在行政長官選舉問題上冇講過大話,祇係泛民不斷更改要求,不在安排好嘅程序走,然後將責任推俾中央,絕對係無恥嘅行為!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]